STIGAO HOROSKOP ZA NEDELJU: Ovom znaku se smeši ljubavna ROMANSA, evo kome će biti LOŠE
Foto: Profimedia

pročitajte vaš

STIGAO HOROSKOP ZA NEDELJU: Ovom znaku se smeši ljubavna ROMANSA, evo kome će biti LOŠE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Objavljeno: 08:11h

OVAN

Veoma aktivan dan za trgovinu i poslovanje preko interneta. Puni ste obaveza i u svome domu. Partner je isplanirao da se opustite zajedno pokšajte da ga poslušate. Iako ste zacrtali hiljadu stvari želite sve da završite. Zdravlje bez promena.

BIK

U potrazi ste za hobijem koji bi dopunio vaš novčanik. Danas je povoljan da iskoristite svoju motivaciju u kuhinji. Neki odnosi su počeli da vas opterećuju, pa je vreme da napravite čistku i prodišete. Polje opšteg zdravlja je sasvim solidno.

BLIZANCI

Nemate danas dobru koncentraciju, pa je preporuka da se ne angažujete mnogo. Potpuno ste dezorijentisani jer vas muče problemi sa decom. Vreme je da promenite stav i pojedine parametre u ponašanju i popuštanju. Opterećeni ste problemima.

RAK

Obavljate svoje obaveze bez mnogo volje i energije i zato niste dovoljno efikasni. Ipak ostatak dana prolazi u dobroj energiji zajednice. Zato u porodici pronalazite utočište mira ljubavi i razumevanja. Polje zdravlja je bez većih promena.

LAV

Kreni – stani ponovi su glavna obeležja današnje aktivnosti. Zato ćete mnoge stvari ponoviti a ugovore pokušati da ispravite. Radite na strpljenju jer će vas spasiti nepotrebne nervoze i napetosti. Mirno more u ljubavi. Zdravlje je sasvim dobro.

DEVICA

Horoskop
foto: Profimedia

Potrebno vam je samo malo mira i više hrabrosti jer sve ostalo već posedujete. Posao ćete obaviti i nema potrebe da brinete. Promenite odnos ili raspored dana sa partnerom. To vam može bitno osvežiti kraj dana. Povedite računa o imunitetu.

VAGA

Veoma ste se dobro pripremili i isplanirali, ali ništa se neće odvijati kako želite. Zastoji, čekanje na komunikaciju i susrete će biti vaš današnji fokus. Ispred vas je veoma mešovit dan pun dvosmislenih dogovora. Zdravlje je sasvim solidno.

ŠKORPIJA

Niste raspoloženi za dogovore koji ne vode ka direktnim poslovima. Zato danas izbegavajte sve pozive koji su vezani za imaginarne ponude i poslove. Nesigurni ste u osećanja pa se ne izjašnjavate na tu temu. Odlično je opšte stanje zdravlja.

STRELAC

Horoskop
foto: Profimedia

Odličan dan pred vama jer ste zauzeli dobar poslovni pravac. Emotivno ste ispunjeni praktičnim dogovorima i stvarima. Zato vas usrećuju zajednički konkretni ciljevi i dobra rešenja. Ljubav je stabilna. Polje opšteg zdravlja nije ugroženo.

JARAC

Odavno ste igradili svoj poslovni imidž i nemate potrebe da se bilo kome dokazujete. Zato koristite dan kako bi poboljšali svoju komunikaciju. Ima lakih ljubavi i komlikoganog razumevanja a vaš emotivni odnos je baš takav. Zdravlje dobro.

VODOLIJA

Kad bude prestali da brinete oko egzistencije, vrata zaposlenja će se sama otvoriti. Danas kasnite na mnoge sastanke i dogovore, optužite retrogradnog Merkura. Nove okolnosti donose nove prilike za emotivnu vezu. Odlično je opšte zdravlje.

RIBE

Ako danas fantazirate odlični ste u tome ali je praktični deo danas dosta problematičan. Nemate dovoljno dodira sa realnim stanjem na poslu. Partner je u ulozi zaštitnika ali vi to nikako da prihvatite. Polje opšteg zdravlja je bez većih tegoba.

(Espreso/ Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.