Novogodišnja trpeza nije potpuna bez legendarne RUSKE SALATE (RECEPT) (VIDEO)
Foto: Profimedia

kraljica prazničnog stola

Novogodišnja trpeza nije potpuna bez legendarne RUSKE SALATE (RECEPT) (VIDEO)

Nezaobilazna je na prazničnim trpezama, a koliko je ukusna to već svi znaju... Ukoliko žlite da bude neobičnija samo dodajte koji sastojak ili začin više
Objavljeno: 13:41h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Recepti za rusku salati su savršeni za prazničnu pripremu jer su brzi, sve salate ovakvog sastava se lako prave. Dodajte malo ovoga, malo onoga, pa umešajte sa pavlakom i majonezom i salata je spremna.

Ukoliko želite da je malo promenite samo joj dodajte neki sastojak više od uobičajenog, malo senfa ili malo soka od limuna. Možete napraviti i posnu varijantu ako umesto šunke stavite oceđenu tunu iz konzerve, a umesto običnog posni majonez.

Sastojci: Kuvani krompir Kuvana šargarepa Kuvani grašak Kiseli krastavac Kuvana jaja Šunka ili suhomesnati prozvodi po ukusu Majonez

Senf So

Priprema: Povrće i jaja sitno iseckajte i dobro promešajte. U smesu dodajte majonez i dobro promešajte, pa posolite. Kada je smesa dobro promešana sipajte je u mnaje činijice i ostavite da odstoji u frižideru, da se lepo ohladi.

Ukoliko želite da svoju salatu učinite ukusnijom i modernijom dodajte kašiku senfa i malo soka od limuna, origano ili začine po želji.

Za detaljnija upuststva pogledajte video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.