DNEVNI HOROSKOP ZA 18. MAJ: Device čeka novčani dobitak, Bikovi će upasti u PROBLEME
Foto: Profimedia

ŠTA VAS ČEKA DANAS?

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. MAJ: Device čeka novčani dobitak, Bikovi će upasti u PROBLEME

Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde poručuju u dnevnom horoskopu za 18. maj.

Objavljeno:

Dnevni horoskop za 18. maj 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Prepustite se lepim stvarima. Vi znate kako da uživate jer znate sebi da rasporedite dobre poslove. Ne razmišljajte o novcu, doćiće kad bude trebalo. LJUBAV: Ovan u braku ili vezi ima lepo iznenađenje od partnera. Volite kada vam pertner ugađa, tada ste puni pozitivne energije. ZDRAVLJE: Česte glavobolje.

BIK

POSAO: Imate soluciju da možete da pokrenete stari posao. To je dobra ideja, možete da oživite nešto što drugi nemaju moć u tome. LJUBAV: Manji problem sa voljenom osobom. Njen stav prema ljubavi je pomalo van vaših standarda i kretijuma. ZDRAVLJE: Hronične tegobe često muče ovaj znak.

BLIZANCI

POSAO: Važan dan na poslovnom planu, bićete izbačeni u prvi poslovni plan što je I realno za ono što se traži u ovom trenutku. Pomoć od jednog Lava. LJUBAV: Imate podršku voljene osobe ukoliko treba da rešite probleme koji su pred vama. Dobro slaganje sa Rakom. ZDRAVLJE: Napetost raste iz dana u dan.

Blizanci
foto: Printscreen

RAK

POSAO: Neki su sposobni za razne delatnosti a neki ne. Sve je to deo života koji vam se pruža. Posmatrajte iz više uglova i aspekata dešavanja na poslu. LJUBAV: Željni ste nove i prave ljubavi ukoliko ste sami. Ako imate Vodoliju kao udvarača, prihvatite ponudu. Ona će vas totalno razdrmati, dići iz loših situacija. ZDRAVLJE: Više spavajte ako mnogo radite u suprotnom više kretanja.

LAV

POSAO: Radite po svome onako kako mislite da je najbolje. Drugima ne dugujete, to je najvažnije. LJUBAV: Bićete zavodljivi ako pristanete na ljubav sa Bikom podznak Lav. Vaša kombinacija je idealna a ljubav večna. ZDRAVLJE: Opustite se pored reke, lepog vremena.

DEVICA

POSAO: Imate dobar dan za zaradu. Dajte svoj maksimum što znači veliki novac, onda, eto vama…parica.. LJUBAV: Važno vam je da osoba sa kojim želite zajednicu pokazuje iskrenost. Vi ste dobra duša, to je partneru velika snaga i podrška. ZDRAVLJE: Prehlada vam je negde u najavi.

VAGA

POSAO: Ukoliko nameravate da potpišete jedan poslovni ugovor, možda bolje da odložite. Niste psihički stabilni. LJUBAV: Velike šanse za novo poznanstvo, posebno za dobar društveni život. Poznanstvo sa Bikom daće pozitivne rezultate. ZDRAVLJE: Odlično.

Vaga, Sazvežđe, Horoskop, Zodijak, Zvezde
foto: Profimedia

ŠKORPIJA

POSAO: Želite da se sve reši brzo i efikasno ali ono što je najvažnije jeste pravilna procena. Detalji u onome što radite su veoma važni, od njih zavisi i zarada. LJUBAV: Susret sa jednom osobom može da rezultira romansom. To je neko sa kim prvo treba da budete dobar prijatelj, kasnije ljubav. ZDRAVLJE: Manja nervoza.

STRELAC

POSAO: Osećate nemir zbog finansija. Morate da se stabilizujete sa saradnicima pre svega, da biste mogli normalo da radite. LJUBAV: Ukoliko ste sami, imaćete susret sa osobom koja je dominantna, neće da popusti, čak je i previše tvrdoglava. Pazite se takve osobe, možete biti iskorišćeni. ZDRAVLJE: Okrenite se tretmanma za relaks tela.

JARAC

POSAO: Ne bi bilo loše da primite neku sugestiju od saradnika, ostavite prostora za druge. Nije potrebno sami sve da radite. LJUBAV: Imaćete dobru komunikaciju sa osobom iz znaka Device. Lepa zajednica i ljubav, između vas. ZDRAVLJE: Kontrološite pritisak.

VODOLIJA

POSAO: Ovo je dobar dan za sve koji su u privatnom sektoru. Odlična zarada danas. LJUBAV: Morate da popravite utisak kod voljene osobe, previše ste zatvoreni ili zahtevni.Otvorite svoje srce, odličan ste ljubavnik. ZDRAVLJE: Čuvajte se povrede.

RIBE

POSAO: Povučeni ste što se tiče dešavanja na polju biznisa. Pokrenite se, budite odlučni i efiksani u rešavanju problema. LJUBAV: Unesite uzbuđenje u ljubavni život. Morate da se okrenete zanimljivijim stvarima, poput zabave, opuštenijeg druženja. ZDRAVLJE: Oprezno u saobraćaju, znate da preterate u alkoholu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.