NISTE IMALI POJMA DA PASULJ MOŽE I OVAKO DA SE SPREMI: Skroz se razlikuje od NAŠEG, a ukus je BOMBASTIČAN (RECEPT)
Pasulj, Foto: Profimedia

RECEPT

NISTE IMALI POJMA DA PASULJ MOŽE I OVAKO DA SE SPREMI: Skroz se razlikuje od NAŠEG, a ukus je BOMBASTIČAN (RECEPT)

Pasulj obariti i osušiti od vode

Objavljeno:

Meksički pasulj

Potrebno vam je:

700 g šarenog pasulja

8 glavica crvenog luka

6 čenova belog luka

4 crvene paprike

2 zelene paprike

2 ljute paprike

1 kg mlevene junetine

250 g slanine

malo tucane paprike

so

biber

začin

1/2 l paradajz-soka

2 kašike meda

Recept:

Pasulj obariti i osušiti od vode. Luk iseći na rebarca i dobro izdinstati na masti. Dodati na trake isečenu papriku i ljutu papriku. Kad paprika omekša, dodati beli luk, slaninu i začin. Dinstati desetak minuta pa dodati mleveno meso. Kad je meso pri kraju, dodati pasulj i sok od paradajza. Zatim dodati i med, pa sve dobro izmešati i dosuti malo vode. Na kraju sve zapeći u rerni oko 15 minuta na 150 stepeni.

(Espreso/kuvar-recepti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.