OVAJ ZNAK VAS ODAJE: Šta način na koji DRŽITE telefon govori o vama?
Ilustracija, Foto: Profimedia

kako vi držite telefon?

OVAJ ZNAK VAS ODAJE: Šta način na koji DRŽITE telefon govori o vama?

Da li držite telefon jednom rukom, obema ili kuckate poruke palčevima?

Objavljeno:

Telefoni su uređaji koje definitivno najviše koristimo i svako od nas ima svoj način na koji piše poruke.

Naravno, to zavisi i od veličine vašeg modela i tipa telefona.

Međutim, postoji test ličnosti koji otkriva šta način na koji držite telefon govori o vama kao osobi, te na osnovu toga svrstava ljude u 4 kategorije.

Razmislite koje su vaše navike kad je u pitanju korišćenje ovog elektronskog uređaja i saznajte kakvi ste po karakteru.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

1. U jednoj ruci

Ljudi koji drže telefon u jednoj ruci i koriste samo palac za kucanje poruka, sigurni su sebe i skoro uvem su zadovoljni i slobodni. Lako prihvataju i prevazilaze sve probleme i prepreke u životu. Nikad se ne žale. Spremn su da se nađu i u situacijama koje su van njihove kontrole, kako bi postigli zamišljeni cilj.

Dobri su u poslovnoj sferi, ali ne i emotivnoj. Naime, oprezni su i taktični u odnosu sa potencijalnim partnerom. Često ih doživljavaju kao emotivno nedostupne i neangažovane osobe.

2. Obe šake, palac na ekranu

Oni su pragmatični, intuitivni i mudri.

Radije će oprezno i sigurno zaraditi manji novac, nego se fokurisati na veći za koji postoji šansa da izgube.

Empatični su i vole da vode računa o drugima. Teško ih je prevariti jer dobro prate šta se događa oko njih i dobri su u “čitanju” ljudi.

Zato su veoma uspešni na emotivnom planu jer znaju da pronađu adekvatnog partnera. Opet, skloni su zaletanju, pa često potroše vreme na nekoga ko ih ne zaslužuje.

3. Palčevi na telefonu

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

Analitični su i brzo dolaze do rešenja kada se susretnu sa izazovom. Preživljavanje je životni moto. Iako ne vole promene, naći će način kako da se adaptiraju.

Energetični su i vole druženja i zabave. Možda su druželjubivi, ali nisu naročito voljeni i uspešni u ljubavi. Moraju mnogo da se potrude da bi dobili ono što žele.

4. Kažiprst na ekranu

Imaju živopisnu maštu i jedinstvene ideje. Kreativnost je njihova jača strana i ako im posao to omogućava, blistaju u radnom okruženju. Ekstrovertnost je njihovo drugo ime, ali vole da se povuku kako bi napunili baterije.

Stidljivi su u ljubavi i uglavnom čekaju da neko drugi povuče prvi potez. Ne znači da nisu zainteresovani, samo se plaše. Kad neko otkrije njihovu prirodu ostane potpuno fasciniran i večno zaljubljen.

( Es preso / Blic žena )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.