DNEVNI HOROSKOP ZA 10. MAJ: Ribe u minus fazi, jednom znaku desiće se nešto NEPREDVIDIVO
Foto: Profimedia

ŠTA ZVEZDE DONOSE

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. MAJ: Ribe u minus fazi, jednom znaku desiće se nešto NEPREDVIDIVO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Objavljeno: 07:26h

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

OVAN

Ljudi sa kojima dolazite u kontakt se ponašaju nepredvidivo. Sa više truda možete ostvariti zadovoljavajuću komunikaciju i napraviti dogovor. U mogućnosti ste da ostvarite jači kontakt sa osobom koja vas interesuje.

BIK

Nervozni ste jer u poslovnom segmentu sve ide bržim tempom od očekivanog, pa vam je teško da se snađete u lavini dešavanja. Ne razumete se sa voljenom osobom, sitnice kvare vaš odnos, mogućnost nesporazuma.

BLIZANCI

Ubeđeni ste da ste u pravu po jednom pitanju i nikako vam ne odgovara što pojedinci pokušavaju da vam nametnu svoj način razmišljanja. Ne dopada vam se što voljena osoba potencira na stvarima za koje vi smatrate da su nebitne.

RAK

Jedna osoba u poslovnom okruženju insistira da radite potpuno drugačije od onoga što ste vi isplanirali. Moguće je da ćete se povući iz sukoba i nevoljno pristati. Danas je potreban kompromis u odnosu sa emotivnim partnerom.

LAV

Jedna ponuda je vredna vašeg razmatranja. Moguće je da ćete ipak pitati za savet osobu u koju imate poverenja. U sebi se ne slažete sa nečim što dolazi od voljene osobe, ali pošto niste spremni na raspravu, radije se povlačite.

DEVICA

Dan će biti ispunjen obavezama, a moguće je da vučete umor i iz prethodnog perioda. Nemojte preterivati. Emotivni partner će vam prebaciti da nemate dovoljno vremena za njega. Umesto da popustite, verovatno ćete se inatiti.

horoskop
foto: Profimedia

VAGA

Sa jednim poslovnim saradnikom danas ne možete da nađete zajednički jezik. Smatrate da je druga strana preterano zahtevna. Pokušavate da emotivnom partneru skrenete pažnju na njegove postupke, ali ne nailazite na razumevanje.

ŠKORPIJA

Do vas dolazi ponuda koja vam je zanimljiva, ali ne znate gde da je smestite u svoj prenatrpan raspored. U emotivnim relacijama, Škorpije danas idu na dve strane, održavate kontakt sa više osoba. U raspoloženju ste za flert.

STRELAC

Previše se opterećujete stvarima koje ne možete promeniti, a verovatno su u pitanju i poslovni, ali i porodični odnosi. Posvetite se obavezama da ne biste napravili grešku. Emotivni partner je zahtevan, a vi niste voljni za objašnjavanja.

JARAC

U prvom delu dana vam je potrebna velika koncentracija, jer lako možete u nekim stvarima pogrešiti. Ne funkcionišite automatski. Ne sviđa vam se što se osoba koja vam se dopada na neki način povlači iz komunikacije.

VODOLIJA

Čini vam se da se neke situacije razvlače bez pravog razloga. Svesni ste da se očekuje da vi priteknete u pomoć i ponesete deo tereta, ali se pravite da ne primećujete. Ne možete da sakrijete nezadovoljstvo ponašanjem voljene osobe.

RIBE

Svesni ste da je malo potrebno da biste neke stvari rešili, ali trenutno nemate podsticaj da se angažujete. Nemojte statičnošću propuštati prilike. Emotivni partner pokušava da pokaže razumevanje jer vidi da ste nervozni, ali vas to iritira.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.