ŽENA SE POHVALILA SREĐENIM FRIŽIDEROM, A ONDA JE USLEDILA LAVINA KOMENTARA! Primetili su nešto zabrinjavajuće
Frižider, Foto: Printscreen/Reddit

UŽAS

ŽENA SE POHVALILA SREĐENIM FRIŽIDEROM, A ONDA JE USLEDILA LAVINA KOMENTARA! Primetili su nešto zabrinjavajuće

Jedna mama je na Fejsbuku ponosno pokazala svoj novi način organizovanja frižidera, zahvaljujući kom police sada manje zahtevaju da se čiste, duže izgledaju besprekorne

Objavljeno:

Sređivanje frižidera i zamrzivača jedno je od važnih aktivnosti, ali malo ko to radi sa užitkom. Iako možda ne uživate u sređivanju vlastitog, sigurno volite da zavirite u tuđi i vidite kako je organizovan.

Jedna mama je na Fejsbuku ponosno pokazala svoj novi način organizovanja frižidera, zahvaljujući kom police sada manje zahtevaju da se čiste, duže izgledaju besprekorne. Nakon što je objavila fotke frižidera, može se videti da je svaki njegov deo obložila kuhinjskim ubrusima.

Pratioci su odmah počeli da pišu i kritikuju kako njen način čuvanja namirnica nije nešto čime bi trebalo da se hvali. Primetili su takođe da je pakete mlevenog mesa, piletinu i šunku stavila na gornju policu, dok je korpu voća i jogurt stavila na policu ispod.

1 / 4 Foto: Profimedia

“Sirovo meso uvek treba biti na donjoj, poslednjoj, polici!”, poručio joj je jedan korisnik, dok je druga dodala: "Nije važno da li je tvoja polica staklena, plastična ili čak drvena; bakterije mogu lako da procure i da se kontaminiraju u druge namirnice”.

“Tako ćete se razboleti”, poručila joj je korisnica TikToka, prenosi vecernji.hr.

Prema portalu “Good Housekeeping” i njihovim savetima o vođenju domaćinstva, čini se da su kritičari ipak bili u pravu. Stavljanje mesa na poslednju, donju, policu smanjuje rizik od unakrsne kontaminacije i održava ga hladnijim, što je mesu potrebnije nego drugim namirnicama.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.