FILIPU PRIJATELJI UKRALI SVE SNOVE: Tužio ih zbog SEDMICE NA LOTOU, a morao je i da im PLAĆA OVO!
Foto: AP

Ispovest!

FILIPU PRIJATELJI UKRALI SVE SNOVE: Tužio ih zbog SEDMICE NA LOTOU, a morao je i da im PLAĆA OVO!

Tvrdi da su mu srušili snove

Objavljeno: 10:22h

Filip Cocos iz Kanade tužio je svoje prijatelje koji su osvojili milion dolara (oko 950.000 evra) na lutriji jer mu nisu ništa dali.

Naime, tužio je 16 prijatelja zato što su mu “ukrali snove” i od njih traži 70 hiljada dolara.

Oni su prošlog leta kupili “Lotto Max” listić u kompaniji “Ontario Lottery and Gaming”.

– Zašto mi nisu rekli da su osvojili novac? Ovi momci su mi kao porodica. Njihovi snovi su se ostvarili. Zašto su onda odlučili da ukradu moje snove – kazao je Filip za CBS News.

Dejvid Robins, advokat koji zastupa njegove prijatelje, rekao je da Filip nije platio da učestvuje u igri, tako da on nema pravo da tražiti bilo šta od ovog dobitka.

Filip je zatim izneo još jednu nebuloznu tvrdnju. Kazao je da se druži s njima već šest godina i da je “morao da im plaća kako bi se nastavili da se druže”.

Kada su osvojili novac, on im je navodno dugovao 30 dolara, a momci dobitnici su mu rekli da mora da vrati tih 30 dolara, plus dodatnih 10 ako želi da nastavi da bude deo društva.

– Pregledavajući društvene mreže sam saznao da su osvojili novac. Drug, koji je jeo picu koju sam mu dostavio, držao je ček od milion dolara – kazao je potreseni Filip, koji inače radi kao dostavljač brze hrane.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.