5. MAJ IMA POSEBNU MOĆ: Dupla petica ISPUNJAVA ŽELJE, numerolozi OBJASNILI i NA KOJI NAČIN
Numerologija, Foto: Profimedia

VEROVANJA

5. MAJ IMA POSEBNU MOĆ: Dupla petica ISPUNJAVA ŽELJE, numerolozi OBJASNILI i NA KOJI NAČIN

Svaki čovek ima na čemu da bude zahvalan, a najpre treba da budemo zahvalni na novom danu u kojem smo se probudili

Objavljeno:

Kako da ostvarite želje 5. majanumerolozi smatraju da niz 5-5 ima posebnu moć, evo šta treba da uradite.

1 / 6 Foto: Profimedia

Maj je mesec izobilja prema numerologiji – maj je 5. mesec u godini, a pet je broj novca. Ovaj period je sjajan za manifestaciju želja, posebno 5.5. kada vlada moćan niz 5-5 i donosi energiju koja vas podstiče da svoje vizije i ideje ostvarite.

Horoskop
foto: Profimedia

Na ovaj dan, 5.5. važno je postaviti nameru, odnosno zamisliti konkretnu i preciznu želju. Simbolično, to je najbolje uraiti u 05:05 ujutru ili popodne (17:05). Kako bi se ova želja ostvarila morate biti spremni za nju, odnosno otvoriti joj prostor u vašem životu.

Otpustite sve ono što je negativno i nepotrebno, oprostite ljudima, pustite stare pet je broj novca. Možete bukvalno očistiti svoje ormare i donirati svoje stvari kako bi neko drugi mogao da dobije ono što mu je potrebno. Kada se oslobodite onoga što samo zatrpava vaš prostor, srce, um i život – omogućavate da dođe nešto dobro i bolje.

1 / 6 Foto: Profimedia

Takođe, da bi se želja ostvarila, važno je osloboditi se mentalnih blokada i ograničavajućih sistema verovanja. Zamislite kako je sve moguće, jer zaista i jeste! Kada radite bilo koji rad na manifestaciji, važno je imati viziju i biti u stanju da je zadržite za ono što želite, piše Najžena.

Za ispunjenje želja neophodna je i zahvalnost – aktivno vežbajte zahvalnost za ono što već posedujete i što vas čini srećnim. Kada ovo radite, veće su šanse da privučete blagostanje. Svaki čovek ima na čemu da bude zahvalan, a najpre treba da budemo zahvalni na novom danu u kojem smo se probudili.

Kako manifestovati na dan 5-5?

Odvojite malo vremena da zapišete kako tačno izgleda vaš život kada imate sve što želite (pišite sve u sadašnjem vremenu). Vodite dnevnik zahvalnosti. Ovo je poziv za vas da se uskladite sa svojom svrhom, životnom misijom, namerama koje postavljate. Trenutak je da postanete aktivniji i kreirate svoju sudbinu! Radite na ostvarenju svojih želja danas, sve šanse zavise od vas.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.