KREMASTU KAJGANU DO SADA NISTE PROBALI: Ulje VAM NE TREBA, klasičan RECEPT ćete ODMAH ZABORAVITI
Kajgana, Foto: Prinstcreen/Youtube/Martha Stewart

nema ko to ne voli

KREMASTU KAJGANU DO SADA NISTE PROBALI: Ulje VAM NE TREBA, klasičan RECEPT ćete ODMAH ZABORAVITI

Dodajte mleko, pa još malo promešajte

Objavljeno:

Retko koja osoba ne voli jaja. Mogu se jesti za svaki obrok, mogu se spremati na milion načina i ukusna su u svakoj varijanti.

1 / 6 Foto: Profimedia

Telegraf je nedavno otkrio neuobičajen recept zamućena jaja i rešili da ga podelimo sa vama.

Sastojci:

jaja

mleko

začini

kačkavalj po izboru

Sir
foto: Profimedia

Priprema:

Jaja umutite kao da pravite kajganu.

Dodajte mleko, pa još malo promešajte.

U vatrostalnu posudu stavite kocku putera, pa dodajte mućena jaja, te pospite rendanim kačkavljem.

Pecite u rerni oko 20 minuta.

Kada je gotovo, sipajte još malo kačkavalja.

Uživajte.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.