OVA 3 ZNAKA ĆE BITI NAJSREĆNIJA U MAJU! Zahvaljivaćete se ako ste među njima
Foto: Profimedia

Konačno!

OVA 3 ZNAKA ĆE BITI NAJSREĆNIJA U MAJU! Zahvaljivaćete se ako ste među njima

Jupiter, planeta sreće i blagostanja, ulazi 10. maja u Ovna, što donosi veliku promenu za sve znakove zodijaka, ali će pojedinima doneti neverovatnu radost

Objavljeno: 12:02h

Zbog ulaska Jupitera u Ovna, u kojem se već nalazi Venera, vatreni znaci će ponajviše osetiit ovaj pozitivan uticaj iz svemira, tako da treba da se spreme za promene.

Jupiter u Ovnu u kombinaciji sa Venerom doneće veliku sreću Ovnovima, Strelčevima i Lavovima.

OVAN

Pred vama je period koji ste čekali 12 godina, pa zbog toga mnogi astrolozi pouzdano tvrde da ćete vi biti najsrećnija osoba u 2022. godini. To i nije daleko od istine, ako izuzmemo to da to mesto delite sa pripadnicima Riba. Ovo je period ličnog uspeha, sreće i ljubavi. Imaćete toliko dešavanja da nećete znati šta pre da radite. Jupiter vam donosi neverovatnu harmizmu i privlačnost, tako da ćete obsjavati ljude pozitivnom energijom gde god se budete pojavljivali. Ovo je lična transformacija u pozitivnom smislu.

STRELAC

Pred vama je mesec koji je zanimljiv za ljubav. Sledi vam poznanstvo na mestu javnog tipa. To je neko ko je sportski orjentisan, ali će vas osvojiti na prvi pogled. Imajte u vidu da će zbog planeta u Ovnu sve da se događa odjednom, pa ćete osetiti nalet snažnih emocija koje dosad niste imali priliku da osetite. Lep je mesec za proširenje porodice za sve Strelčeve koje su u dužoj vezi ili braku.

LAV

Jupiter u Ovnu će i vama prijati, pa se pripremite za jedno lepo putovanje. Vama je u ovom periodu neophodno da promenite sredinu, ako želite da napredujete. To je takođe period ličnog usavršavanja, pa je vreme da upišete neki kurs ili ako ste mladi, zavriše studije. Odličan period za učenje jezika, recimo.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.