TMURAN HOROSKOP ZA SREDU: Ovom znaku preti potpuni FINANSIJSKI SLOM!
Foto: Profimedia

dnevni horoskop

TMURAN HOROSKOP ZA SREDU: Ovom znaku preti potpuni FINANSIJSKI SLOM!

Saznajte šta vam zvezde poručuju

Objavljeno:

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN

LJUBAV: Moguće je da ćete prekinuti neki odnos u kome ste ili ćete biti nestrpljivi da napravite promenu. POSAO: Nemojte praviti promene pod uticajem trenutnog hira ili raspoloženja. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti i promenljivo zdravstveno stanje.

BIK

LJUBAV: Moguće je da ćete se zaljubiti jer ima šansi da sretnete nekog ko je čaroban. POSAO: Mnogo sitnih radnih obaveza I uspeh u amdinistraciji I trgovini. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete otvoreni I prijateljski nastrojeni, lako ćete upoznati više zanimljivih osoba. POSAO: Moguće je uspeh u sferi nekretnina, kao i u vezi kretivnog izražavanja. ZDRAVLJE: Alergije.

RAK

LJUBAV: Imaćete dilemu u ljubavnom životu, jer ćete dobiti više primamljivih ponuda. POSAO: Izuzetno vam je naporno da pratite tempo koji se zahteva. Danas biste da se odmorite. ZDRAVLJE: Promenljivo.

LAV

LJUBAV: Naletećete na nekog ko baš kao I vi ima tvrdoglavu prirodu, ali ćete uspeti da se složite. POSAO: Elan će vam biti na visokom nivou, ali moguće je da imate problema na radnom mestu. ZDRAVLJE: Povrede.

DEVICA

Horoskop
foto: Profimedia

LJUBAV: Izgubićete poverenje u partnera, zbog nekih nesporazuma koje ste imali. POSAO: Trenutno ste inspirisani da radite od kuće I ako je moguće za sebe kao samostalni preduzetnik. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA

LJUBAV: Sve savršeno funkcioniše u vašem ljubavnom životu, desiće se baš one stvari kojima se nadate. POSAO: Moguće je da ćete dobiti novac I profitirati od onoga čime se bavite. ZDRAVLJE: Loš imunitet, treba da se pričuvate.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguće je da ćete započeti vezu preko mreže I uz pomoć sredstava posredne komunikacije. POSAO: Doživećete izvestan boljitak u sferi finansija. ZDRAVLJE: Alergija ili neželjena reakcija.

STRELAC

LJUBAV: Zbog trenutnih planetarnih uticaja, imaćete više prilika za ljubav nego što je poželjno. POSAO: Osećate da nemate energije za sve poslovne obaveze. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

JARAC

LJUBAV: Moguće je daćete danas sresti nekoga, započeti vezu ili obznaniti svoju ljubav. POSAO: Nepoštovanje nadređenih ili loša komunikacija, dovešće do problema. ZDRAVLJE: Očekujte poboljašnje.

VODOLIJA

LJUBAV: Imaćete sjajnu priliku koju će osujetiti neki problemi iz drugih sfera života. POSAO: Možda ćete okušati svoju sreću u svetu sporta ili zabave I od toga napraviti karijeru. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

RIBE

LJUBAV: Povoljni planetarni uticaji od prošlih dana su vas razmazili. Nemojte previše očekivati. POSAO: Intelektualni rad ili rad u inostranstvu I sa strancima. ZDRAVLJE: Promenljivo I osetljivo.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.