NJEGA JE DIJANA ĐOKOVIĆ ZAVOLELA PRE SRĐANA
Dijana Đoković, Foto: Starsport / Peđa Milosavljević

OTKRILA

NJEGA JE DIJANA ĐOKOVIĆ ZAVOLELA PRE SRĐANA

Majka najboljeg tenisera sveta stalno je pod budnim okom javnosti. Ona, s druge strane, vodi jedan sasvim običan život. Svaki slobodan trenutak Dijane Đoković posvećen je porodici, pre svega sinovima, a potom i unucima Stefanu i Tari

Objavljeno: 13:19h

Prilikom gostovanja u emisiji "Sve u svemu" Dijana je pričala o devojačkim danima, bezbrižnom detinjstvu, ali i o svojoj prvoj ljubavi.

"Sedam i po godina igrala sam folklor. U početku ga nisam volela jer sam bila prinuđena da ga igram. Četiri godine provela sam u Nišu, tata je bio vojno lice, pa smo se često selili. Kada sam se vratila u Beograd, „upala“ sam u školu koja je bila nova i nije imala salu za fizičko. Nastavnik fizičkog, jedan brka, terao nas je da igramo folklor. U to vreme nisam slušala narodnu muziku, pa sam plačući dolazila kući jer nisam želela da igram kolce", ispričala je Dijana Đoković i otkrila kako je s vremenom zavolela folklor.

1 / 5 Foto: Uroš Arsić

"Međutim, cela moja generacija jako je zavolela folklor, te smo sledeće godine prešli u Kulturno-umetničko društvo„Lukica Mitrović“ i zaista smo se lepo družili. I Novak voli kolce, ali me stalno kritikuje što ga nisam naučila da igra. Nije bilo prilike, ali ga možda jednog dana naučim."

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.