NJIMA SE DEFINITIVNO NIGDE NE ŽURI! Pet znakova koji staju na LUDI KAMEN tek posle 30-te!
Foto: Profimedia

Horoskop!

NJIMA SE DEFINITIVNO NIGDE NE ŽURI! Pet znakova koji staju na LUDI KAMEN tek posle 30-te!

Partneri su pre "sudbonosnog da" već sve iskusili, napravili sve greške, i više nemaju radoznalost, niti želju da ponove ova iskustva

Objavljeno:

Statistike pokazuju da brakovi sklopljeni u kasnijim godinama imaju veće šanse za opstanak. Partneri su pre "sudbonosnog da" već sve iskusili, napravili sve greške, i više nemaju radoznalost, niti želju da ponove ova iskustva... A po rečima astrologa, postoji pet znakova koji ne srljaju u brak, već ovu odluku donose nakon tridesete godine.

Bik

Izuzetno su spori otkrivanju svojih emocija i razvijanju odnosa. Plašeći se da ne pogreši u izboru, Bik pažljivo posmatra partnera, često ga testira i pripređuje mu iznenađenja u potrazi za nepredviđnom reakcijom. A sve kako kasnije, kada se odluči za brak, ne bi bilo iznenađenja. Najbolje godine za brak ovog znaka su između 30 i 35.

Blizanci

Za njih je brak, pre svega, ograničenje slobode i njihove neobuzdane energije. Zbog toga, Blizanci žele da se propisno "provedu" pre nego što se upuste u svakodnevne probleme. Osim toga, iskreno veruju da mladi roditelji nisu u stanju da mudro vaspitavaju decu kao što je to slučaj sa onima u zrelijim godinama. Ovaj horosopski znak se najčešće venčava tek posle 35. godine.

1 / 3 Foto: Printscreen / uspješnažena.com

Potraga za savršenim partnerom kod ovog horoskopskig znaka često se "razvlači" godinama. Lav bi bio srećan da se venča sa 25, ali među vršnjacima ne nalazi "dostojne kandidate", a stariji partneri im ne deluju privlačno. Zato i najčešće čekaju da stanu na ludi kamen tek oko četrdesete godine. Inače, Lavovi koji se kasnije venčaju imaju jake brakove.

Strelac

Nestalni Strelčevi žele da uživaju u životu punim plućima pre nego što se venčaju. U mladosti mnogo putuju, često menjaju mesto stanovanja, ali i partnera. Ali bliže 35. godini, oni počinju da se umaraju od ovakvog stila života i iskreno žele samo jedno: da pronađu mirno i udobno porodično gnezdo. Po pravilu, pravu osobu vrlo brzo pronalaze.

Vodolija

Još jedan znak koji uživa u "samačkom životu". Rado se zabavljaju u klubovima, putuju, a često i biraju poslove koji su vezani za inostranstvo. U mladosti nemaju potrebu da dele probleme sa voljenom osobom. Ali nakon 40 godina, Vodolije počinju sve češće da razmišljaju o tome da "sviju toplo porodično gnezdo" i potraga za idealnim partnerom počinje. Čim takvu osobu nađu, život će im se ponovo preokrenuti: venčanje, rođenje dece, izgradnja nove kuće... Vodolije definitivno neće imati vremena za dosađivanje.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.