HOROSKOP ZA USKRŠNJI PONEDELJAK: Lavovima stižu PARE, ONI će imati probleme sa ZDRAVLJEM
Foto: Profimedia

horoskop

HOROSKOP ZA USKRŠNJI PONEDELJAK: Lavovima stižu PARE, ONI će imati probleme sa ZDRAVLJEM

Saznajte šta vam zvezde poručuju

Objavljeno:

OVAN

LJUBAV: Zaljubićete se u nekoga koga ćete upoznati na mestu zabave. POSAO: Može se desiti da nazadujete ili da propadnu prilike koje imate, jer ste preokupirani drugim stvarima. ZDRAVLJE: Povišen pritisak.

BIK

LJUBAV: Možete dobiti izjave ljubavi od nekog ko vam je prijatelj. POSAO: Vi znate da poštovanje mora biti zasluženo, ali u prevelikoj ljubavi prema sebi nekad budete samopopustljivi. ZDRAVLJE: Ne brinete dovoljno o svom zdravlju.

BLIZANCI

LJUBAV: Tek vas očekuje period iskušenja, jer bićete vrlo nestalni i skloni eksperimentisanju. POSAO: Naićićete na neke naporne ljude koji će vam otežati proces rada. ZDRAVLJE: Povrede ili infekcije.

RAK

LJUBAV: Osetićete se izloženo i ranjivo, a to je upravo ono što želite da izbegnete. POSAO: Očekujte da imate uspeha, pogotovo ako se bavite profesionalno sportom ili radite u sferi zabave. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: Doživećete promene koje vam se neće dopasti, ili će partner pokazati svoju “tamnu” stranu. POSAO: Moguća zarada od marketinga ili dizajna. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

Horoskop
foto: Profimedia

DEVICA

LJUBAV: Ako ste u potrazi za ljubavlju, treba da znate da je ovo povoljan period za vaš ljubavni život. POSAO: Očekujte da dobijete novac ili ostvarite profit, pogotovo u nekoj stranoj valuti. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravstvenog stanja.

VAGA

LJUBAV: Stvari su krenule da se zahuktavaju i to će sigurno narušiti balans koji ste uspostavili u svojoj svakodnevnici. POSAO: Mnogo vam znači pomoć uticajnih prijatelja, ali to će danas izostati. ZDRAVLJE: Loše.

ŠKORPION

LJUBAV: Možete sresti nekoga ko je analitičan i kritičan skoro koliko i vi, ko će biti izazov za vas. POSAO: Korist od stanodavstva i nekretnina. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti neku ljubav, ali ovo nije najbolji period za započinjanje bilo čega. POSAO: Pazite šta obećavate, jer danas će vam biti teško da sprovedete ono što nameravate. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

JARAC

LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekog ko živi u vašoj blizini, komšiluku ili kraju. POSAO: Mogući admisnistrativni ili pravni problemi koje ćete ipak uspeti da rešite. ZDRAVLJE: Budite pažljivi i nemojte se preforsirati.

VODOLIJA

LJUBAV: Uzbuđenje, ljubav i prijateljstvo, sve ćete to dobiti ali neće dugo trajati. POSAO: Vaša firma bi mogla da doživi krah ili biste mogli dobiti otkaz zbog lošeg stanja u istoj. ZDRAVLJE: Promenljivo I osetljivo.

RIBE

LJUBAV: Ljubav će vam biti beg od realnosti, ali ćete videti da i ta sfera zahteva vaš trud. POSAO: Imaćete većih problema na planu posla zbog načina na koji se nadređeni odnose prema vama. ZDRAVLJE: Povedite više računa o svom zdravlju.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.