EVO ŠTA JE IVICA DAČIĆ U HOROSKPU! Uopšte nas ne čudi da je OVAJ ZNAK
Ivica Dačić, Foto: Aleksandra Ćolić

da li ste znali?

EVO ŠTA JE IVICA DAČIĆ U HOROSKPU! Uopšte nas ne čudi da je OVAJ ZNAK

Saturn kao vladar njegovog znaka i podznaka donosi mu ozbiljnost, istrajnost, čast i poštenje

Objavljeno:

Aktuelni ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić godinama se uspešno nosi sa izazovima na politčkoj sceni Srbije, a ako ste se pitali kako je moguće da toliko dugo opstaje na vlasti odgovor je jednostvan – on je dvostruki Jarac za kojeg radi vreme.

Saturn kao vladar njegovog znaka i podznaka donosi mu ozbiljnost, istrajnost, čast i poštenje. Da nije tako, Dačić bi posle prvog mandata završio svoju politčku karijeru. Ono što njemu najčešće teško pada jeste činjenica da ga mnogi pogrešno shvataju i ne vide onako kako bi on zaista želeo.

Veliki je broj građana koji imaju iskrivljenu sliku o njemu, a to mu nosi položaj planete Neptun u polju karijere. Nema sumnje u to da Ivica mnogo voli pare, ali Saturn u polju finansija nam ukazuje da ume da štedi i da nije rasipnik. Imajući u vidu činjenicu da je naša zemlja u horoskopu Jarac, ne treba da nas čudi angažman Ivice Dačića u politčkom životu Srbije jer je on taj koji ume da se nosi sa problemima od kojih bi mnogi u startu digli ruke. Što je zadatak teži, to je za ministra veći izazov da se potpuno preda poslu i svima pokaže koliko je sposoban.

Ivica Dačić
foto: Uroš Arsić

U trenutku njegovog rođenja Mesec se nalazio u vatrenom Ovnu na 24 astrološkom stepenu u polju komunikacija. Ministar spoljnih poslova ume brzo da se iznervira i da reaguje u efektu što će biti sve izraženije u godinama koje dolaze. Brzo se naljuti, a isto tako kroz nekoliko minuta nestane sav bes. To je njegova priroda i uvek će takav biti.

Ivica Dačić
foto: Emilija Jovanović

(Espreso / Astrolog Velimir Remić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.