OVAKO AUSTRIJANCI SPREMAJU HLEB: Nema KVASCA, a 1 DODATAK daje FENOMENALAN UKUS, odlepićete (RECEPT)
Hleb, Foto: Printscreen/Youtube/Igy the cook

nešto novo

OVAKO AUSTRIJANCI SPREMAJU HLEB: Nema KVASCA, a 1 DODATAK daje FENOMENALAN UKUS, odlepićete (RECEPT)

Peći na 200 stepeni 35 minuta

Objavljeno:

Ovaj spoj ukusa je nešto novo i fenomentalno.

Ovaj austrijski hleb vrlo je interesantan i drugačiji od svih koje ste do sada probali.

1 / 4 Foto: Profimedia

Sastojci:

450 grama brašna (ja sam koristila pšenično integralno) jedna kašičica soli jedan prašak za pecivo jedna kašika maslinovog ulja 220 mililitara mlake vode šaka maslina svež ruzmarin

Ruzmarin
foto: Profimedia

Priprema:

U jednu činiju stavite brašno, prašak za pecivo, so, ruzmarin i sve dobro promešajte. Napravite smesu i dodajte ulje i vodu. Mutite kašikom a zatim izručitine na kuhinjsku ploču i domesite. Potrudite se da ga ne premesite previše, jer kasnije onda može hleb da bude tvrd. Rastanjite rukom veknu u obliku diska i dodate iseckane masline. Sada celu smesu napravite u lotpu i napravite oblik po želji pre pečenja. Peći na 200 stepeni 35 minuta.

Prijatno.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.