OVA 4 ZNAKA ZODIJAKA JE NAJTEŽE OSVOJITI: Mnogo su IZBRILJIVI, proverite DA LI STE MEĐU NJIMA
Horoskop, Foto: Profimedia

šta kažete na to?

OVA 4 ZNAKA ZODIJAKA JE NAJTEŽE OSVOJITI: Mnogo su IZBRILJIVI, proverite DA LI STE MEĐU NJIMA

Prvi potez povuku tek kad znaju da ta osoba odgovara njihovim visokim kriterijumima idealnog partnera. I kad pronađu savršenu osobu, daće sve od sebe da tu osobu zadrže i ostanu sa njom do kraja života

Objavljeno:

Neke znake Zodijaka, kako tvrde astrolozi, skoro je nemoguće osvojiti, jer tačno znaju šta žele i neće pristati na manje, pa su najveći izazov za one koji vole ljubavna osvajanja.

Oni spadaju u osobe sa kojima nikada nećete napraviti kompromis čak i ako to znači večno čekanje za njih savršene osobe. Bilo da se radi o njihovim osobinama, izgledu ili statusu, ovi horoskopski znaci traže samo najbolje, a ako to ne nađu, ne pristaju da budu u vezi tek da bi bili sa nekim.

1 / 8 Foto: Profimedia

Astrolozi tvrde da proverite jeste li zaista među onima jako izbirljivima kada je u pitanju ljubav.

1. Bik

Bikovi paze da ne ulaze u veze sa "pogrešnima". Prvi potez povuku tek kad znaju da ta osoba odgovara njihovim visokim kriterijumima idealnog partnera. I kad pronađu savršenu osobu, daće sve od sebe da tu osobu zadrže i ostanu sa njom do kraja života.

2. Škorpija

Škorpije su strastvene i intenzivne što se tiče romantike. Malo je teško poverovati, ali Škorpije imaju neverovatno visoke standarde i jednostavno nisu spremne na bilo kakav kompromis. Znaju šta žele i neće pristati na manje.

Horoskop
foto: Profimedia

Ukoliko pronađu partnera koji odgovara njihovim očekivanjima, biće mu veoma posvećene i verne i pored toga što im u prolaznim vezama u koje povremeno "upadnu" da bi se malo poigrale lojalnost i vernost "nisu jače strane".

3. Strelac

Oni su veliki avanturisti i nikada ne biste rekli da ih je tako teško osvojiti. Međutim, Strelci su vrlo izbirljivi što se tiče izbora ljubavnog partnera.

Oni imaju ideju o savršenom partneru od koje neće da odustanu. Vrlo su zahtevni i od partnera traže savršen izgled, duhovnost i avanturizam. Nikad neće pristati na manje, čak i ako to znači da dugo budu sami.

Horoskop
foto: Profimedia

4. Jarac

Jarac ima listu osobina koje želi kod svog partnera. Siguran je i pouzdan, ali on sapada u one kojima se zapravo ne žuri da pronađu srodnu dušu. Jarac može lako da čeka i nikada ne dočeka osobu koja bi odgovarala njegovim nerealno visokim zahtevima.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.