SUNCE SUTRA ULAZI U ZNAK BIKA: 1 znak će PROCVETATI na MATERIJALNOM PLANU, a otkrijte ŠTA VAS ČEKA
Sunce, Foto: Profimedia

astrologija

SUNCE SUTRA ULAZI U ZNAK BIKA: 1 znak će PROCVETATI na MATERIJALNOM PLANU, a otkrijte ŠTA VAS ČEKA

Sunce u Biku nagoveštava novac, nekretnine i posedovanje stvari u pozitivnom smislu, pa će se mnogima popraviti finansijsko stanje

Objavljeno:

Sunce, planeta vitalne energije, najavljuju astrolozi, ulazi u zemljani znak Bika, 20. aprila, gde će se zadržati do 20. maja.

Kada se ova planeta nađe u Ovnu iz koga sutra izlazi, njene karakteristike su borbenost i želja da što pre i bez razmišljanja ostvarimo zacrtane ciljeve.

1 / 9 Foto: Profimedia

Za razliku od njega, Sunce u Biku predstavlja promenu, pre svega materijalnu, jer je ono marljivo, strpljivo i ima više samopouzdanja.

Svi planovi koje smo imali, a u koje smo uložili trud sa Suncem u Biku imaju šansu da budu realizovani. To je zapravo materijalnizacija ideja. Sunce u Biku nagoveštava novac, nekretnine i posedovanje stvari u pozitivnom smislu, pa će se mnogima popraviti finansijsko stanje.

Svakom horoskopskom znaku Sunce u Biku doneće promene na nekom polju.

OVAN

Ovo je idealan period za poboljšanje finansijske situacije i mogućnost kupoprodaje nekrenina.

Horoskop
foto: Profimedia

BIK

Sunce u vašem znaku donosi vam pokretačku energija da ostvarite svoje ciljeve. Uz marljivost i strpljenje nema toga što ne možete da postignete.

BLIZANCI

Kod vas će u centru pažnje biti rad na sebi. Počinjete da se bavite psihološkim delom ličnosti. Bićete više okrenuti svojum unutrašnjih zahtevima. Imaćete priliku za neko zanimljivo putovanje.

RAK

Rakovima period u kome je Sunce u Biku donosi mogućnost da prošire krug prijatelja. Očekuje vas više druženja i izlazaka.

LAV

Vama ovaj period do 20. maja može da donese promene na poslu. Biće vam teško da se fokusirate na obaveze, a one će se sve više gomilati.

DEVICA

Horoskop
foto: Profimedia

Devicama Sunce pozicionirano u Biku donosi mogućnost za stručna usavršavanja kao i neka poslovna putovanja na kojima će steći nova znanja.

VAGA

Ako do sada niste rešili pitanje nasledstva, ovo je idealan momenat. Možete očekivati i manji dobitak u igrama na sreću.

ŠKORPIJA

Sunce u Biku donosi vam novo poznanstvo. Ukoliko ste slobodni, možete da uđete u novu romansu.

1 / 4 Foto: Profimedia

STRELAC

Ovako pozicionirano Sunce najviše će uticati na vašu organizaciju na radnom mestu. Odlično ćete voditi posao i lako se snalaziti sa obavezama.

JARAC

Za Jarčeve ovo je sjajan period za ljubav. Očekuju vas divni emotivni trenuci i više romantičnih prilika, ali i moguć i fatalni ljubavni susret.

VODOLIJA

Sunce u Biku pada u četvrtu prirodnu kuću Vodolija koja simbolizuje dom i porodicu. Ako ste želeli negde da se preselite, sada ćete imati priliku da to i realizujete. Takođe, moguće je da ćete se baviti renoviranjem stana.

RIBE

Ribama ovakva pozicija Sunca donosi dobar period za pregovore u njihovu korist.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.