2 GODINE NISAM IZAŠLA IZ KUĆE ZBOG VELIČINE GRUDI! Bila je prinuđena da uradi ovo sa NJIMA (VIDEO)
Lusi Leksor, Foto: Printscreen

PROBLEM VELIKIH GRUDI

2 GODINE NISAM IZAŠLA IZ KUĆE ZBOG VELIČINE GRUDI! Bila je prinuđena da uradi ovo sa NJIMA (VIDEO)

Većina žena sanja o većim grudima, ali šta kad zbog velikih grudi ne možete izaći iz kuće, a nemate rešenje za njega?

Objavljeno:

Jedini veći problem od malih grudi su –velike grudi. Verovali ili ne, to ume da bude veliko opterećenje i frustracija za mladu ženu, barem prema rečima Lusi Luksor koja se sa ovim problemom suočava godinama.

Nakon rođenja njene ćerke, grudi su se povećale toliko da je sebe smatrala "nakazom" zbog njih i nije izlazila iz kuće 2 godine. Ne samo što estetski one nisu izgledale lepo na njoj, već su počele da joj predstavljaju problem i opterećenje za leđa.

Velike grudi su predstavljale veliko opterećenje za Lusi ali i problem zbog kojeg nije izlazila iz kuće

Zahvaljujući svom partneru koji joj je stalna podrška i milionskim pregledima na prvom snimku koji je objavila, napokon se suočila sa svojim problemom i izgradila kod sebe samopouzdanje. Zahvaljujući takođe mamama koje sreće pri dolasku u školu po ćerku, nekako je prevazišla ovaj problem i naučila da živi sa tim, a da sebe ne gleda sa prezirom.

Na ulici je privlačila nepoželjne poglede muškaraca, što joj je jako smetalo

Dve godine nije izlazila nigde, sem ako bi obišla kućnog prijatelja o kojem se brinula i to ulazeći u auto i vraćajući se odmah kući. Ljudi koje je upoznala u seoskoj školi koju njena ćerka pohađa, podstaknuli su je da izlazi i da se sa njima više druži i nijednog trenutka joj nisu zamerili kad je bila uznemirena.

Kao tinejdžerka je kaže bila izložena ružnim pogledima muškaraca i često je umela da se oseća neprijatno zbog toga, a zbog bolova koje trpi u leđima mora svake druge nedelje na masažu. Hirurg joj je rekao da se po pitanju smanjenja grudi ne može mnogo učiniti, sve i da smrša grudi neće nestati, jer je Lusi u međuvremenu skinula 16 kilograma.

Grudi
foto: Printscreen/Tiktok

Vratila je samopouzdanje i osnažuje druge žene sa sličnim problemom da se suoče sa tim

Na grudnjak troši između 48 i 70 evra na svakih šest meseci. Ova žena kaže da zbog velikih grudi mora da nosi široke i majice i dukseve kako bi to prikrila.

U ovoj ženi podršku su našle mnoge druge, koje se bore sa istim problemom. "Svako se bori sa nekim nezadovoljsvom ističe" ona i "važno je da to ne utiče na mentalno zdravlje".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.