NEPOGREŠIVI HOROSKOP ZA PETAK! Ovim znakovima se sprema POTPUNI HAOS u životu!
Foto: Profimedia

EVO ŠTA VAS ČEKA

NEPOGREŠIVI HOROSKOP ZA PETAK! Ovim znakovima se sprema POTPUNI HAOS u životu!

Slobodni Rakovi mogu započeti novu vezu

Objavljeno: 09:55h

Ovan

Nesporazumi i konfliktne situacije na poslu mogu biti glavna tema dana. Ne savetuje vam se da danas ulazite u rizične investicije. Oprez u komunikaciji sa partnerom, jer ćete oboje reagovati impulsivno i na najveće sitnice. Potrebna vam je masaža, meditacija, odmor na nekom usamljenom mestu.

Bik

Poslovni sastanak danas može da protekne burno, u atmosferi suprostavljenih stavova. Pribegnite maksimalnoj diplomatiji. Slučajan susret sa bivšom ljubavi može vam doneti obnavljanje veze. Pa ipak, moguća je dilemma. Osetljivost grla.

Blizanci

Budite oprezni sa novom poslovnom saradnjom, jer stvari možda nisu onakve kako vam se čine na prvi pogled. Iznenadi troškovi. Osoba kojoj se dugo udvarate konačno će reagovati na način koji već dugo priželjkujete. Premoreni ste.

Blizanci
foto: Printscreen

Rak

Veoma je važno da danas radite sve u skladu sa prethodno zacrtanim planom. U suprotnom nećete uspeti da stvari završite u roku. Slobodni Rakovi mogu započeti novu vezu i prepustiti se čarima ljubavi. Škorpije su posebno fatalne za vas. Razdražljivost.

Lav

Ovaj dan može vam doneti veoma uspešan poslovni sastanak sa inostranim saradnikom. Moguće je neočekivano putovanje. Dan mogu obeležiti ljubomorne scene. Atmosfera je uzavrela i zahteva hitno rešavanje. Tahikardija. Da li ste razdražljivi, nervozni, posledica su srčane smetnje.

Devica

Ovog dana doći će do izražaja vaše inovativne ideje, a pozitivne reakcije uslediće i od strane vaših nadređenih. Device koje su u braku danas će se posvetiti planiranju zajedničkog putovanja. Harmonizacija odnosa sledi. Probavne smetnje.

Vaga
foto: Printscreen youtube

Vaga

Vaša finansijska situacija je sve bolja. Nezaposlene Vage danas mogu imati veoma važan razgovor za posao. Partner se ponaša nedosledno i niste više sigurni u njegova osećanja prema vama. Otvoreno porazgovarajte o tome. Glavobolja, kao posledica teške prehlade.

Škorpija

Novi elementi na poslu sastoje se u proširenju kruga vaših dužnosti, kao i novim metodama rada koje će zahtevati prilagođavanje. Vaša osećanja su intenzivnija, pa su mogući burni izlivi strasti. Partner će biti iznenađen, jer ne pokazujete često tu vašu stranu. Budite opušteni, uživajte u lepom danu.

Strelac

Atmosfera na poslu može biti napeta zbog manipulacija ili spletki. Maksimalno se distancirajte od svega i zadržite prisebnost. Očekuje vas ljubav na putovanjima ili s osobom koju poznajete preko prijatelja. Pređite na umereniju ishranu, izbacite hleb, namirnice iz pekare. Ne prija vašem želucu.

Jarac
foto: Profimedia

Jarac

Današnji stelijum u vašem znaku donosi nestabilnu situaciju u pregovorima, ali i na finansijskom planu. Atmosfera nepoverenja između vas i partnera danas može da kulminira. Situacija zahteva hitno rešenje. Bolovi u vratu, ukočenost.

Vodolija

Nepredviđene prepreke i zastoj u isplati novca predstavljaju glavni izazov ovog dana. Problem ćete uspeti da rešite jedino timski. Postoji velika mogućnost da uđete u tajnu vezu sa osobom koju upoznajete preko posla. Variranje pritiska.

Ribe

Uspeh vam dolazi kroz kreativnost inovativne ideje. Pa ipak, svoje poslovne tajne čuvajte i od najboljih prijatelja. Ovaj datum može vam doneti sudbinsko poznanstvo. Ovo može biti dan početka velike ljubavi. Više se krećite.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.