STIŽE NIKAD TURBULENTNIJI PERIOD! 4 znaka očekuje neviđeni ROLERKOSTER, život se menja za 360 stepeni!
Foto: Printscreen/Youtube

obratite pažnju

STIŽE NIKAD TURBULENTNIJI PERIOD! 4 znaka očekuje neviđeni ROLERKOSTER, život se menja za 360 stepeni!

Pred nama je važan astrološki aspekat ove nedelje, a to je pun Mesec u Vagi 16. aprila

Objavljeno:

Astrolozi obajšnjavaju da će pun Mesec u Vagi doneti potrebu za balansom.

Možda sada imate jaku potrebu za ravnotežom i harmonijom. Verovatno želite da stvari budu lepe, a ne da se upuštate u osnovna pitanja kako ne biste narušili mir. Morate naučiti da delite svoja dobra i loša osećanja. Nemojte se plašiti da budete ono što zaista jeste, uprkos onome što se od vas očekuje.

U petak 16. aprila će vam biti lakše raditi disciplinovanim, strpljivim tempom prema svakodnevnim obavezama. Ako postoje aspekti vašeg života koji su vam nedavno izazivali strah ili anksioznost, 16. april je takođe dobar dan da skenirate svoje okruženje u potrazi za resursima podrške i odnosima sa kojima se možete povezati, a koji će vam pomoći da se osećate sigurnije u trenutnim okolnostima.

Vaga, Sazvežđe, Horoskop, Zodijak, Zvezde
foto: Profimedia

Ovo će biti dobar dan za razmišljanje o vašem trenutnom napretku ka svojim ciljevima u životu, procenjujući oblasti na koje morate da se fokusirate više ili manje sa svojim raspoloživim vremenom i prostorom.

Možda ćete takođe shvatiti da je potrebno manje vremena da trošite na svetske ambicije, a više na brigu o svojim unutrašnjim emocionalnim potrebama, pišu Astrousluge.com

Pun Mesec u Vagi najteže će pasti Ovnovima, Rakovima, Vagama i Jarčevima.

VAGA - Pred nama je period u kojem ćete poraditi na sebi i imati mogućnost da dovedete svoj život u ravnotežu. Imaćete veliku dilemu, pa vodite računa da odluke ne donosite u afektu.

OVAN - Pun Mesec doneće velike promene u partnerskim odnosima. Pokušavaćete da pronađete kompromis između onoga što želite i što je ispravno. Ukoliko imate poslovnog partnera, odnos će biti klimav.

JARAC - Pun Mesec u Vagi donosi vam klimav period na poslu. Ovo će usloviti promene koje vam možda ne odgovaraju, ali će biti nužne. Očekujte rasprave na radnom mestu.

RAK - Pun Mesec stavra vam pordične tenzije i brige. Moguće je da ćete imati prolazne komplikacije oko stana. U želji da pomognete bližnjima zapostavićete svoje potrebe.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.