OVA 3 ZNAKA ZODIJAKA SU NAJVEĆI MALERI: Sreča im ne IDE OD RUKE, teško se BORE SA PROBLEMIMA
Horoskop, Foto: Profimedia

astrologija

OVA 3 ZNAKA ZODIJAKA SU NAJVEĆI MALERI: Sreča im ne IDE OD RUKE, teško se BORE SA PROBLEMIMA

esto sebe doživljavaju kao žrtve i osobe koje nemaju sreće ni u čemu

Objavljeno:

Astrolozi tvrde da su neki horoskopski znaci rođeni "pod srećnom zvezdom", dok drugi moraju mnogo da se pomuče da bi ostvarili ono što su naumili.

1 / 7 Foto: Profimedia

Zvezde kažu da među najveće malere spadaju ova tri znaka.

Devica

Pripadnici ovog zemljanog znaka poznati su kao perfekcionisti koji su opsednuti detaljima i čistoćom. Vole organizaciju i red. Kad nešto krene po zlo, a kod njih je to često slučaj, uhvati ih panika. Precizne Device pune očekivanja teško izlaze na kraj sa problemima.

Horoskop
foto: Profimedia

Ovaj znak voli sve da isplanira i užasava se nepredvidivih situacija. Zato Device često sebe smatraju baksuzima kada se situacija ne odvija po planu koji su očekivale.

1 / 5 Foto: Profimedia

Vaga

Vagi je pravda najbitnija od svega i ako ne može da je "istera", pripisaće to baksuzluku. Možda je baš zato stalno okružuje nepravda. Svaku sitnicu koja im ne ide za rukom Vage su sklone da tumače kao "baksuzluk".

Horoskop
foto: Profimedia

Ribe

Osetljive i emotivne Ribe žive u imaginarnom svetu i često nemaju dodira sa stvarnošću. Njihove ružičaste naočare im ne daju da vide stvari u pravom svetlu, pa su Ribe neretko razočarane.

Kad ih stvarnost zaboli, osobe rođene u ovom vodenom znaku najradije bi pobegle u svet snova, jer nemaju snage da se izbore sa problemima. Često sebe doživljavaju kao žrtve i osobe koje nemaju sreće ni u čemu.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.