PRIRODNI LEK ZA MALO PARA! Nema nikakve NUSPOJEVE, a rešava vas bolesti
Ilustracija, Foto: Printscreen/Tik Tok/saravlahvurusic

OBRATITE PAŽNJU

PRIRODNI LEK ZA MALO PARA! Nema nikakve NUSPOJEVE, a rešava vas bolesti

Tretman uljem podrazumeva mućkanje kašike ulja u ustima dvadesetak minuta, najčešće suncokretovog ili maslinovog, i to pre doručka

Objavljeno:

Svakodnevnim mućkanjem ulja odstranjuju se otrovne materije, a to omogućuje organizmu da se sam izbori protiv bolesti bez ikakvih neželjenih nuspojava uobičajenih pri korišćenju lekova.

Kako mućkati ulje

Ulje
foto: Printscreen Youtube

Uljna terapija sse provodi isključivo hladno ceđenim i nerafinisanim uljima. Preporučuje se suncokretovo ili ulje od susama, ali prema brojnim iskustvima iz prakse, možete koristiti i maslinovo ili bilo koje drugo hladno ceđeno i nerafinisano ulje.

Takođe, u cilju pojačanog delovanja, osnovnom ulju koje ste odabrali možete dodati nekoliko kapi ulja lekovitih biljaka, zavisno od vrste oboljenja. Dodajte ulje lavande za smirenje i opuštanje, ruzmarina za bolju cirkulaciju, kamilice protiv infekcija ili anisa za pročišćenje disajnih puteva, piše alternativazavas.com.

Trajanje terapije

Ulje
foto: Profimedia

Ponavljajte ovaj postupak najmanje 30 dana, ali za veći uspeh preporučuje se 45-60 dana.

Terapiju primenjujte na prazan stomak, tako što ćete uzeti u usta jednu veliku kašiku ulja i zatim ga polako mućkati u usnoj šupljini 15-20 minuta. Budući da ulje tokom tog procesa upija štetne materije i toksine, ne smete ga progutati. Potom isperite usta slanom vodom.

Šta se leči

Ova metoda se u praksi pokazala delotvornom u borbi protiv niza bolesti i tegoba poput glavobolje, zubobolje, hroničnog umora, nesanice, astme, ekcema, plućnih bolesti itd. Između ostalog, uljna terapija izbeljuje i učvršćuje zube, zaustavlja krvarenje desni i pomaže kod paradentoze.

Tajna delotvornosti ove metode leži u tome da za vreme mućkanja svih šest litara krvi proteče kroz pljuvačne žlezde i na taj način se organizam oslobađa štetnih materija. Jednostavno rečeno, pomoću ulja izbacujemo otrove iz organizma.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.