HOROSKOP ZA 8. APRIL: Jedan znak će se suočiti sa finansijskim problemom, a jedan sa ljubavnim skandalom
Horoskop, Foto: Profimedia

ASTROLOGIJA

HOROSKOP ZA 8. APRIL: Jedan znak će se suočiti sa finansijskim problemom, a jedan sa ljubavnim skandalom

Život je kao pijani konobar. Uvek pogrešno donese i duplo naplati!

Objavljeno:

Ovan

Posao: Neophodno je da usporite tempo. Posvetite se planiranju i osmišljavanju nove strategije. Poželjno je da svoje saradnike ne umarate i usporavate svojim idejama i sastancima. Osmislite posao pre no što ga predočite pouzdanim saradnicima. Imate ideja, uspećete da ih aktivirate. Drugi jedva čekaju na njih, jer nisu toliko produktivni, kao vi!

Ljubav: Slobodni Ovnovi mogu da upoznaju jednu neodoljivu Vagu. Moguća je ljubav na prvi pogled. Prepustite se!

Zdravlje: Povećanje dioptrije. Obratite se lekaru. Glavobolja može poticati upravo zbog promene dioprtije.

Bik

Posao: Odložite važne odluke i potpisivanje sporazuma za neki drugi period. U suprotnom, mogli bi ste pretrpeti veliku štetu. I sami znate da forsiranje, kao i odluke na brzinu, mogu doneti samo štetu. U međuvremenu razmislite pod kakvim uslovima može da potpišete ugovore.

Ljubav: Očekuje vas romantičan izlazak sa partnerom. Slobodni Bikovi mogu biti fascinirani jednom fatalnom Škorpijom. Bićete oduševljeni, sve će vam prijati u njenom društvu.

Zdravlje: Osetljivost grla i glasnih žica. Budite odgovorniji prema zdravlju. Sada nije vreme da naprežete glas, jer promuklost može potrajati.

Blizanci

Posao: Neophodno je da ponovo isplanirate svoje aktivnosti i odložite krupne odluke. Obratite pažnju na komunikaciju sa okolinom, saradnicima, možda ih povređujete svojom hladnoćom, nadmenošću.

Ljubav: Blizanci koji su u braku planiraju proširenje porodice. Iskorisite povoljnosti ovog plodnog perioda. Slobodni uživaju u svojoj samoći, družeći se sa prijateljima. Prijaju vam večernji izlasci, privatne poslove, u stanju ste potpunog opuštanja.

Zdravlje: Problemi sa sinusima. Hladno, vlažno vreme vam ne prija. Obratite se lekaru radi odgovarajuće terapije.

Rak

Posao: Današnji akcenat je na finansijama. Očekuje vas isplata nekog zaostalog dugovanja prema vama, kao i novac od nekog osiguranja. Potrudite se da ga ne potrošite, jer će vam uskoro zatrebati za neplanirane, iznenadne troškove.

Ljubav: Nalazite se u iskušenju da uđete u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Čuvajte se skandala. Razmislite da li je vredno rizika. Niste osoba koja bi mogla bez suza, stresa da prođe kroz tako težak period.

Zdravlje: Možete da očekujete da će vam prijati bavljenje sportom i fizičkom aktivnošću. Morate povratiti kondiciju.

Starost, Starci, Trčanje
foto: Profimedia

Lav

Posao: Dve planete u vašem polju finansija posebno naglašavaju temu novca. Očekuje vas obnavljanje stare saradnje, ali uslovi mogu biti problematični. Razmislite da li se uklapate. Vrlo brzo, već na početku, nailazite na neslaganje sa ponuđenim uslovima. Međutim, možda bi sada trebali prihvatiti ponuđeno, bez prebacivanja.

Ljubav: Pred vama je burna ljubavna avantura na dalekom putovanju. Ta avantura može da preraste u vezu punu strasti.

Zdravlje: Aritmija. Problemi nisu skorašnje prirode. Pođite kod interniste kako biste našli uzrok problema.

Devica

Posao: Ovaj dan donosi vam priliku da završite rad na starom projektu. Moguće je zakašnjenje nekih uplata. Budite strpljivi, svakako se taj novac neće zadržati u vašim rukama. Uložite ga na pravi način, na nove projekte koje će vam doneti zaradu, ali i uspeh.

Ljubav: Ne savetuje vam se da uđete u tajnu vezu, jer postoji mogućnost skandala. Device koje su u vezi planiraju zajedničku budućnost. Razgovate sa partnerom, imate iste planove, zamisli. Budite kreativni!

Zdravlje: Pad imuniteta. Pojačajte unos vitamina i minerala. Lako se možete prehladiti, dobiti herpes.

Vaga

Posao: Problem u odnosu sa nadređenima danas može kulminirati. Razmišljate o raskidu saradnje. I Posle dugogodišnje saradnje ne nailazite na razumevanje nadređenih. Vidite da ste samo broj u njihovom odnosu ne samo prema vam, već i prema drugima. Sledi razočarenje.

Ljubav: Idealizovali ste partnera, ali tek sada sagledavate njegovu tamnu stranu. Suočavate se sa stvarnošću. Moguće je razočaranje. Drugi put se oslonite na svoju intuiciju.

Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje moguće je da ćete imati probleme sa koncentracijom, malaksalošću.

Posao
foto: Profimedia

Škorpija

Posao: Danas se spremite, jer su mogući zastoji i neočekivane prepreke na poslu. Međuljudski odnosi su narušeni, ali se vi postavite neutralno. Ne dozvolite da vas uvedu u sukobe, koji se ne tiču neposredno vas i vašeg interesa. Sve vas već to zamara, jer ste izuzetno pravični.

Ljubav: Danas ćete zajedno sa partnerom uspešno prevazići nesuglasice. Predstoji vam romantičan izlazak.

Zdravlje: Glavobolja, uzrokovana je napornim poslovnim situacijama. Nervozni zbog tenzija, negativne poslovne atmosfere. Ne osećate se lepo kada idete na posao.

Strelac

Posao: Budite oprezni sa novim poslovnim saradnikom, jer možete biti prevareni. Oslonite se na prvi utisak i nećete pogrešiti. Vanredni izdaci. Zato ne trošite novac na nepotrebne stvari.

Ljubav: Ljubav sa osobom koja živi daleko predstavlja poseban izazov za vas. Uskoro ćete uspeti da pronađete zajedničko rešenje. Naravno, potreban je kompromis, vi ćete prvi učiniti ustupak. Partner ga neće negativno iskoristiti.

Zdravlje: Vreme je da jačate svoj imunitet i da povećate unos vitamina i minerala. Izbegavajte preterano naprezanje i radite samo ono što vam prija.

Jarac

Posao: Ovaj dan posvetite planiranju nove strategije za novonastale okolnosti. Bićete u tome vrlo uspešni. Već imate jasno izgrađen plan, koji može biti uspešan. Uključite bliskog saradnika za ovaj projekat.

Ljubav: Slobodni Jarčevi danas mogu upoznati jednog očaravajućeg Raka, moguća je ljubav na prvi pogled. Bićete privučeni velikom strašću.

Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete poboljšanje i regeneraciju. Ako ste pod nekom terapijom, konačno daje odgovarajuće rezultate. Važno je naći dobrog dijagnostičara.

Vodolija

Posao: Poslovna saradnja sa inostranstvom doneće vam veliko unapređenje finansijske situacije. Poslovno putovanje.

Ljubav: Vodolije koje su u braku prolaze kroz period krize. Naravno, nećete odmah odustati od svoje ljubavi. Morate imati dosta razumevanja. Sada ste na prekretnici, pa ćete odlučiti da li ćete ostati ili otići. Mnogo toga zavisi od partnerove reakcije. Slobodne Vodolije mogu da upoznaju srodnu dušu preko prijatelja.

Zdravlje: Vreme je da jačate svoj imunitet i da povećate unos vitamina i minerala. Izbegavajte preterano naprezanje i radite samo ono što vam prija.

Ribe

Posao: Ribe koje se bave kreativnim oblastima ili rade u medijima mogu da postignu veliki uspeh. Oslonite se na svoje sposobnosti, komunikaciju, kao i šarm. Bićee neodoljivi za poslovne partnere. Finansijski dobitak.

Ljubav: Situacija između vas i partnera polako se stabilizuje. Uspeli ste da povratite narušeno poverenje i sledi harmonizacija. Trudite se da ne pokvarite opet labavu stabilnost. Biće potrebno vreme da se partner opusti i da vam zaista veruje.

Zdravlje: Očekuju vas hronični problemi vezani za srce, pritisak, donji deo leđa kao i za oči.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.