PUTIN OD SVETA KRIJE OVU BOLEST? Isplivao njegov BIZARNI ritual, radi ovo sa KRVLJU?
Vladimir Putin, Foto: EPA / ALEXEI DRUZHININ / KREMLIN POOL

ISPLIVALO

PUTIN OD SVETA KRIJE OVU BOLEST? Isplivao njegov BIZARNI ritual, radi ovo sa KRVLJU?

Ruski predsednik je navodno pristalica tradicionalne ruske medicine

Objavljeno: 09:24h

Ruski predsednik Vladimir Putin se kupa u krvi iz rogova jelena kako bi se podmladio, navodi se u izveštaju istraživačke mreže “Proekt” koja je zabranjena u Rusiji.

Takođe se tvrdi da je šefa Kremlja sa neobičnim lekom, koji se dobija bolnim procesom sakaćenja životinja, upoznao ministar odbraneSergej Šojgu. Navodno je Putin sredinom 2000-ih prvi put isprobao kupku sa ekstraktom krvi iz rogova altajskog jelena.

Iako nema nikakvih dokaza za ovu tvrdnju, niti da krv jelena podstiče podmlađivanje, o ruskom predsedniku, prema Dejli mejlu, kruže glasine da je pristalica ovih metoda.

Podsećamo, “Proekt” je takođe objavio da ruskog predsednika u stopu prati specijalista za rak štitne žlezde, kao i da se od naroda krije njegovo zdravstveno stanje.

1 / 7 Foto: Youtube printscreen/Boost Your Russian

Istraživačka mreža navodi da Putin nije jedini koji koristi čudan tretman i da je on popuaran u elitnim krugovima Kremlja. Među onima koji su ga koristili navodno su gradonačelnik Moskve Sergej Sobjanin i direktor Gasproma Aleksej Miler.

U izveštaju se spominje da zvaničnici na visokim pozicijama, tokom boravka u karelijskom odmaralištu Kivač, svakodnevno dobijaju klistir radi detoksikacije.

Kupanje u krvi rogova, kao i njeno ispijanje, vekovna je tradicija u Rusiji, navodi Sajbirian tajms. Slično je i u Kini i Koreji. Navodne koristi od procedure su bezbrojne, od podmlađivanja do povećanog libida i se*sualnih performansi kod muškaraca muškaraca.

– Ekstrakt iz rogova jelena deluje kao jak tonik, posebno za potenciju muškaraca. Jača kosti, mišiće, zube, vid i sluh, leči pleuritis, upalu pluća, astmu, bolove u zglobovima, osteoporozu i probleme sa kičmom – navodi se u reklami jedne farme sa Altajskih planina koja prodaje ovaj preparat.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.