KONOBAR MI JE DAO SRAMNU STVAR DOK SAM SEDELA SA DEČKOM: Ono što sam mu uradila posle, NIKAD NEĆE ZABORAVITI
Foto: Profimedia

ISPOVEST

KONOBAR MI JE DAO SRAMNU STVAR DOK SAM SEDELA SA DEČKOM: Ono što sam mu uradila posle, NIKAD NEĆE ZABORAVITI

Neobična situacija desila joj se dok je sa dečkom sedela na kafi

Objavljeno:

Jedna devojka podelila je svoju ispovest, a njen postupak su mnogi osudili. Neobična situacija desila joj se dok je sa dečkom sedela u kafiću.

Svojom lepotom očarala je konobara koji je skupio hrabrosti da joj priđe uprkos prisustvu dečka. Evo kako je to izgledalo i kako je reagovala devojka koja je opisala događaj:

– Sedela sam sa dečkom u kafiću i primetila sam da me konobar gleda i smeška se. Moj dečko to nije primetio jer je na lap-topu radio nešto za posao, a tu smo seli da popijemo kafu i da on završi to što mu je iskrslo. Čak sam primetila da priča sa kolegama i da se smeškaju i gledaju ka nama. Kada je moj dečko otišao u WC, konobar je doneo kusur i cedulju sa brojem i rekao: “Javi se kada ti dosadi debeljko” i namignuo kao mangupski. Kad smo izašli, ja sam rekla da sam zaboravila unutra punjač i vratila se do šanka. Njemu sam prišla i rekla “Je l’ misliš da bih ostavila bilo koga zbog nekoga ko sa 30 godina radi kao posluga? Mene taj debeljko sledećeg meseca vodi na Karibe”. Onda sam onaj papirić sa brojem smotala zajedno sa 1.000 din i dodala: “A tebi evo da neku koja padne na tvoje klinačke fore možeš makar taksijem da voziš do kuće”. On je stajao i ćutao i nije mogao ni da reaguje od šoka. Ne idemo na Karibe, oboje radimo za normalne plate, ali ne znam zašto sam htela da ga na taj način ponizim – zaključila je devojka.

Odmah su usledili komentari korisnika sa interneta koji su osudili postupak devojke.

Konobar
foto: Profimedia

– Mogla si da mu odgovoriš na drugi način. Ovako si samo sebe i svog dečka ponizila. Možda ga voliš, ali drmaju te kompleksi, ispala si sponzoruša – napisao je jedan korisnik.

– Sve je u redu i razumem reakciju, ali da se razumemo posluga i konobar nisu isti nivo i oblik posla, tvoj dečko isto poslužuje nekog sa tim što je radio na laptopu – smatra još jedan korisnik.

– Jako ružno! Mogla si na fin i damski način da ga odbijes. I zbog takvih iskompleksiranih osoba momci imaju loše misljenje o devojkama. Sramota za tebe! Obiće ti se o glavu ta umišljenost – osudio je treći komentator.

– Razumem da si bila ljuta jer je uvredio tvog momka, ali svakako je ovo bilo previše. Nije u redu baš nekoga toliko poniziti posebno jer smatram da konobarima treba dati orden za rad s ljudima – napisao je još jedan muškarac.

S druge strane bilo je onih koji su smatrali da muškarci koji prilaze devojakama dok su u društvu svojih momaka ne zaslužuju ništa više od ovoga što je priredila ova devojka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.