OVIH 5 ASPEKATA UČINIĆE APRIL NEZABORAVNIM: Evo kako će to uticati na znakove
Mesec, Foto: Profimedia

astrologija

OVIH 5 ASPEKATA UČINIĆE APRIL NEZABORAVNIM: Evo kako će to uticati na znakove

Intezivni spoj Sunca, Meseca i Plutona iznedriće Ružičasti mesec, koji donosi vožnju na rolerkosteru života

Objavljeno:

April će, sudeći po dešavanjima na nebu, biti veoma zanimljiv mesec koji će svima doneti nove spoznaje i iskustva.

Kako astrolozi tvrde, pet aspekata koji nas očekuju na nebu ovog prolećnog meseca učiniće ga nezaboravnim, a jedan od njih događa se veoma retko.

1. Mlad mesec - 1. april

Energija Ovna je spremna da se entuzijastično krene napred, tako da će svi osetiti nalet energije dok ulazimo u novi lunarni ciklus, kađe astrolog Liz Simons, a piše "My imperfect life". Iskoristite energiju ovog Meseca za pravljenje planova i početak nečega što će vam doneti prosperitete u narednom periodu.

2. Pun mesec - 16. april

Intezivni spoj Sunca, Meseca i Plutona iznedriće Ružičasti mesec, koji donosi vožnju na rolerkosteru života.

- Ovaj period donosi fokusiranje na posao i psihološki rad, ali i isceljenje posle teškog perioda. Zaista će biti luda i divlja vožnja za horoskopske znakove koji su imali turbulentan period prethodnih meseci - kaže astrolog Narajana Montufar.

Horoskop
foto: Profimedia

3. Stelijum u Ribama od 12. do 26. aprila

Zenit stelijuma u Ribama, očekuje nas 12. aprila, jer je tada moćan aspekt konjunkcije između Jupitera i Neptuna - dva kosmička vladara Riba. Ova planetarna zajednica Riba nije se dogodila od 1856. i neće se ponoviti sve do 2188. Ovaj aspekt je astrološki događaj koji pojačava fantastičnu energiju ovog perioda. Sa Venerinim prisustvom, ovo je prelepo vreme za prihvatanje novih početaka u romantici, kreativnoj umetnosti i duhovnosti.

Planeta orijentisana na akciju Mars 14. aprila se pridružuje Veneri, Jupiteru i Neptunu u Ribama, čineći ovaj stelijumov reduks još moćnijim. Sa Marsom u Ribama skloni smo jednostavno da vidimo kuda nas vodi plima, a naša osećanja mogu imati veliki uticaj na način na koji jurimo svoje ciljeve. Ova grupa planeta će zajedno ploviti morima Riba do kraja meseca, zato se oslonite na svoju intuitivnu stranu, zagrlite svoje snove i pustite svoja osećanja da slobodno teku.

1 / 7 Foto: Profimedia

Priliv planetarne energije Riba koja dominira astrologijom marta i aprila uticaće na sve znakove Zodijaka, tako da je pravo vreme da se povežete sa svojim unutrašnjim sanjarom i prihvatite neke osobine Riba.

Ova vibracija je takođe osvetljava našu maštu i nudi sanjive navale inspiracije, tako da maksimalno iskoristite kreativni potencijal Riba stelijuma i usmerite svoje emocije u nešto lepo i simbolično.

4. Sezona Bika - od 19. aprila do 20. maja

Sezona Bika, kojom vlada Venera, biće uzbudljiv period godine za emocije. Oni koji su sami treba da iskoriste period između 19. aprila i 20. maja i da okušaju sreću u ljubavi. Sunce u Biku i lepi dani doneće novu energiju i većina nas dobiće neku magičnu privlačnost kojoj je teško odoleti.

5. Retrogradni Pluton - 29. april

Pluton ponovo kreće retrogradnim hodom unazad.

S obzirom na to da je njegova pozicija na nebu daleko od naše planete, nećemo toliko osetiti njegovo prisustvo. Iako će retrogradni Pluton biti izazovan, imajte u vidu da će najteži periodi biti za vreme četiri retrogradna Merkura, koja stižu ove godine.

(Espreso / Telegraf /My imperfect life)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.