HRVATICI ISKOČILA OGROMNA GUZA, BACILA SE NA TO I KRENULA DA RADI: "Razvalili ste mi inbox zbog nje" (FOTO)
Ela Dvornik, Foto: Printscreen/tiktok/eladvornik

AUU

HRVATICI ISKOČILA OGROMNA GUZA, BACILA SE NA TO I KRENULA DA RADI: "Razvalili ste mi inbox zbog nje" (FOTO)

Ella Dvornik iznenadila svoje pratioce na Instagramu s dve različite fotografije

Objavljeno: 13:20h

Influenserka Ella Dvornik oduševila je svoje pratioce na Instagramu, podeelila je dve različite fotografije na kojima je pokazala kako to izgleda kada se onda uhvati posla.

Urnebesna Ella našalila se i na Instagramu je pokazala kako to izgleda kada radi. "Kad kažem mužu da 'radim'. Kako on misli da to izgleda vs. kako to zaista izgleda", napisala je Ella ispod dve fotografije, jedna je preseksi, druga je u kućnom izdanju. Njeno seksi izdanje u zelenom bodyju, štiklama pokrenulo je lavinu komentara, mnogi su istaknuli vitku liniju šaljive Elle.

"Svi muškarci bi voleli da tako radimo. Niko srećniji od njih", "Legendo", "Prelepa", "I ja bi takoo", "Ella sexy bomba", "I opet dobro izgledaš", "Ostani uvek to što jesi", "Treba ponekad i tako kako je na prvoj slici", samo su neki od komentara na Elline dve fotografije.

Ella je nedavno za Story.hr otkrila kako to da je toliko uspješna u svom poslu influenserke. "Ne volim multitasking jer to znači da nisam fokusirana na jednu stvar i samim time ničemu se ne predajem sto posto", započela je.

"To mi baš stvara stres, ali nekako sam naučila odvojiti taj stres pa sam se brzo duhom i vratila na fotografisanje! Nisam dopustila da me pojedu problemi. Zaista to ne volim, ali to je deo svakodnevice. Moraš biti i mama i supruga i poslovna žena, pogotovo kad ti muž ne govori hrvatski pa moraš još i za njega sve odrađivati", rekla je Ella.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.