NAJTAČNIJI HOROSKOP ZA 1. APRIL ZA SVE ZNAKOVE ZODIJAKA: Spremite se na sve i svašta!
Foto: Profimedia

horoskop

NAJTAČNIJI HOROSKOP ZA 1. APRIL ZA SVE ZNAKOVE ZODIJAKA: Spremite se na sve i svašta!

Device neka izbegavaju svadje!

Objavljeno:

Ovan

Danas ćete uspešno prevazići prepreku koja se može iznenada pojaviti na poslu. Ne preporučuju se rizični poslovni poduhvati. Vaš partner se danas na momemte može ponašati problematično. Moguće su ljubomorne scene. Prijao bi vam jedan odlazak na kafu.

Bik

Ukoliko se bavite nekom kreativnom oblašću, postoji mogućnost komplikovanije situacije. Moguća su odlaganja i zastoji. Pred vama je lep i harmoničan period sa partnerom. Bikovi koji su u vezi ulaze u stabilan period. Muči vas stalna glavobolja.

Blizanci

Unapređenje finansijske situacije i poboljšanje vaših odnosa sa nadređenima i kolegama. Uspeh kroz kreativne oblasti. Problematičan period u vašem odnosu sa partnerom. Pokažite veću spremnost na kompromise. Problemi sa sinusima.

Rak

U ovom periodu morate da uložite dvostruko više napora nego inače da biste ostvarili poslovni cilj. Očekuje vas stabilizacija u odnosu sa partnerom, koji će ispoljiti veću spremnost da vam pruži značajnu podršku u svemu. Problemi sa kolenima, moguća je operacija.

Proleće, Devojčica
foto: Profimedia

Lav

Danas ćete uspeti da pronađete nove izvore prihoda. Očekuje vas proširenje kruga poslovnih saradnika. Uspeh kroz saradnju sa stranom kompanijom. Slobodne Lavove očekuje zanimljivo poznanstvo na putovanjima. Moguć je ulazak u novu vezu. Zanemarili ste zube!

Devica

Problematični međuljudski odnosi mogu da eskaliraju u vidu prekida neke poslovne saradnje. Izbegavajte rizične poslovne odluke. Početak stabilizacije na emotivnom planu. Poći će vam za rukom da rešite dugotrajan problem u vezi. Pad imuniteta.

Vaga

Očekujte povoljne prilike za dodatnu saradnju sa poslovnim partnerima, a to će vam doneti značajno unapređenje finansijske situacije. Tajna ljubavna veza i avantura sa nekim od vaših kolega ili nadređenih na poslu. Više se odmarajte.

Škorpija

Uprkos tome što vaš poslovni sastanak može proteći u znaku žučne rasprave, vi ćete uspeti da postignete idealne uslove sporazuma. Početak nove veze može vam doneti i nove dileme. Niste sigurni da li je ta osoba ona prava ili ne. Prijao bi vam sada jedan aktivan vikend u prirodi.

Strelac

Tranziti krz vaše polje karijere, može vam doneti nova poznanstva koja se kasnije mogu pokazati kao ključna za pronalazak mnogo plaćenije radne pozicije. Pokažite strpljenje prema partneru, prolazi kroz težak period. Promenite dioptriju, pređite na sočiva.

Jarac

Nezaposleni Jarčevi mogu dobiti sjajnu ponudu iz inostranstva. Moguće je dilema jer to podrazumeva veliki životni preokret. Stabilizacija u odnosima sa partnerom. Očekuje vas dalje zbližavanje i potpuna harmonizacija. Vrlo ste nervozni zbog postojeće situacije

Vodolija

Uprkos tome što je danas kraj radne nedelje, ovaj dan će vam doneti napredak u razvoju poslovanja i daleko veći finansijski dobitak. Vodolije očekuje stabilizacija u odnosu sa partnerom. Slobodne Vodolije mogu se zaljubiti na prvi pogled u jednog Lava. Kašalj.

Ribe

Naporni saradnici mogu vam zadavati glavobolju. Izlaz će biti kompromisno rešenje. Današnja konstelacija ukazuje na mogućnost novog početka za slobodne Ribe. Oni koji su u vezi prolaze kroz period krize poverenja. Sledi vikend, iskoristite ga za odmor.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.