DEZERT
I ŠPANCI IMAJU SVOJE UŠTIPKE: 1 poseban SASTOJAK ih RAZLIKUJE OD NAŠIH (RECEPT)
Dobro promešati dok masa ne postane kompaktna
Jedan slatki Meksicki recept, lako za napraviti a veoma ukusno!
Sastojci
170 g brašna
150 g margarina
šolja vode
3 jaja
50 g mlevenih badema
ulje za prženje
Smesa za toplu čokoladu
3 dl mleka
100 g crne čokolade
kašika gustina
rendana kora od pomorandže
Priprema
U šerpi zagrejati vodu u kojoj treba rastopiti margarin. Kada voda proključa smanjiti temperaturu šporeta na minimalnu i dodati brašno. Dobro promešati dok masa ne postane kompaktna.
Presuti smesu u činiju i dodati umućena jaja, pa dobro umutiti da se dobije testo bez grudvica. U testo dodati samlevene bademe i dobro ga varjačom zamešati.
(Espreso / Najžena)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!