DNEVNI HOROSKOP ZA 25. MART: Bik ima problema za preteranim izlivom emocija, Vodolije izbegavajte rivalstvo!
Ilustracija, Foto: Profimedia

kome su zvezde naklonjene

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. MART: Bik ima problema za preteranim izlivom emocija, Vodolije izbegavajte rivalstvo!

Pratite svoj »unutrašnji glas« ili predosećaje koje imate u susretu sa bliskom osobom

Objavljeno: 08:32h

Astrolog Ana Rakić predviđa kom znaku će biti naklonjene zvezde danas.

Ovan

Ljubav: U odnosu prema voljenoj osobi dovoljna je jedna reč ili postupak da Vas približi nekim zajedničkim ciljevima. Posao: Ukoliko ste dovoljno sposobni, predstoji Vam vredan dobitak i moralna satisfakcija. Nemojte propustiti dobru priliku. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Bik

Ljubav: Preterujete u svojim impresijama i sa izlivom emocija, nemojte davati »velika obećanja«. Dobro procenite svoje mogućnosti. Posao: Prekid u komunikaciji podstiče zajedničko nepoverenje, samo poslovni dogovor uvećava mogućnost za zajednički uspeh. Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu, izbegavajte loše društvo ili negativne uticaje.

Blizanci

Ljubav: Pratite svoj »unutrašnji glas« ili predosećaje koje imate u susretu sa bliskom osobom. Vaše srce će napraviti dobar izbor. Posao: Ukoliko Vam je stalo da rešite svoje dileme, preostaje Vam da preuzmete stvari i kontrolu u svoje ruke. Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

1 / 13 Foto: Profimedia

Rak

Ljubav: Razmislite na koji način treba da animirate jednu osobu. Izbegavajte rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa ljubavnim partnerom. Posao: Nemojte očekivati nemoguća rešenja, već prikupite sve neophodne informacije o dobrim poslovnim prilikama. Zdravlje: Obratite pažnju na uredniji način života i na pravilnu ishranu.

Lav

Ljubav: Voljena osoba ima dobre namere, ali ne uspeva da Vam dočara sve ono što biste želeli da čujete ili da vidite. Posao: Ne verujete u nečija obećanja i zato proveravate različite informacije. Predostrožnost može da Vas zaštiti od pogrešnih poteza. Zdravlje: Izbegavajte obaveze koje Vas suviše zamaraju.

Devica

Ljubav: Delujete uznemireno, ne uspevate da ostvarite svoje emotivne planove. Ponestaje Vam strpljivosti u društvu voljene osobe. Posao: Preterana ambicioznost ili neskromnost pri proceni ličnih mogućnosti uzrokuje različite nesporazume. Zdravlje: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje ličnosti.

Vaga

Ljubav: Emotivno zadovoljstvo proizilazi iz susreta sa dragom osobom. Delujete zanosno i uspevate da privučete nečiju pažnju. Posao: Neko u Vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjima. Prihvatite korisnu ideju o saradnji. Zdravlje: Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

Škorpion

Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom, na zaobilazan način možete da ostvarite svoje emotivne želje. Uživajte u lepim stvarima i uz blisku osobu. Posao: Sačekajte povoljniji trenutak kada ćete u potpunosti ostvariti svoje namere. Važno je da pravilno procenite redosled poteza. Zdravlje: Sačuvajte dobro raspoloženje i inspiraciju.

Strelac

Ljubav: Ukoliko Vam je teško da kontrolišete svoje emocije i reakciju pred bliskom osobom, izbegavajte provokativne situacije. Posao: Pokušavate da odložite poslovnu situaciju koja zahteva dobru procenu i dodatnu koncentraciju. Važno je da imate ubedljive argumente. Zdravlje: Prijaće Vam psihološko opuštanje ili relaksacija.

Jarac

Ljubav: Ublažite ton kojim se obraćate voljenoj osobi. Obavezno prihvatite nečije izvinjenje. Posao: Izbegavajte sukob sa osobom koja osporava Vaš način razmišljanja i poslovne rezultate. Uvek postoji zaobilazno rešenje. Zdravlje: Izbegavajte destruktivno ponašanje ili loše navike.

Vodolija

Ljubav: Strpljivo sačekajte na nečiji poziv ili na partnerovo prisustvo. Postoje situacije koje ne možete ubrzati i promeniti u svoju korist. Posao: Izbegavajte rivalstvo ili takmičarsku atmosferu, važno je da sačuvate pozitivnu vezu sa bliskim saradnicima. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

Ribe

Ljubav: Ne nalazite opravdanje za nečiji postupak, ali dokle god osećate uznemirenost ne možete da donesete ispravnu odluku. Posao: Napravili ste pogrešnu poslovnu procenu ili izbor, sada Vam preostaje da istrpite nečiju kritiku. Zdravlje: Nemojte klonuti duhom, posmatrajte stvari sa više optimizma.

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.