GOLOTINJA SEVNULA U PODNE, A ONDA JU JE PONOVO OBJAVILA: Bez CENZURE i gore i dole, biće vam i više nego DOVOLJNO
Nina Agdal, Foto: Printscreen/Instagram

za infarkt

GOLOTINJA SEVNULA U PODNE, A ONDA JU JE PONOVO OBJAVILA: Bez CENZURE i gore i dole, biće vam i više nego DOVOLJNO

Nakon što joj je Instagram prvi put uklonio fotku na kojoj je gola, proslavljena danska manekenka nije odustala od objavljivanja iste po drugi put

Objavljeno: 10:34h

Danska manekenka NIna Agdal ponovo je objavila istu fotku, nakon što je fotografija uklonjena sa Instagrama. Zbog karakteristične poze je sakrila međunožje, a rukama je prekrila grudi. Ipak, jasno se vidi da na sebi nema odeću.

"Instagram je ovo uklonio, pa očito moram objaviti ponovno", napisala je Nina. Fotografija se i dalje nalazi na njenom profilu na kojem je prati 1,6 milliona obožavalaca.

"Ti si božica lepote", "Fantastična fotografija", "Hvala ti na ovome", "Omg, vruće, vruće, vruće", "I ja ću to objaviti", "Wow", "Savršena si", "Predivna", "Zašto su je uklonili", "Definitivno si žena mojih snova", "Nemoj im dati da pobede", "Samo nastavi objavljivati", "Nije loše", poručili su joj u komentarima.

Podsjetimo, Nina je široj javnosti postala poznata kao bivša devojka glumca Leonarda Di Capria. Takođe je otvorena pričala o problemima sa kojima se susretala u modnoj industriji. Otkrila je kako su pojedini modni časopisi odlučili fotošopirati njene fotografije i da je jedva mogla naći posao jer nije spadala u grupu klasičnih mršavica.

1 / 5 Foto: Instagram

Jednu od golih fotografija pogledajte ovde.

Sporna fotografija koju je instgaram uklonio nalazi se ovde.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.