LEPA BRENA OTKRILA ŠTA RADI SVAKI DAN PO 15 MINUTA: Ovo će vas dobro "naložiti"
Lepa Brena, Foto: Printscreen

otkrila

LEPA BRENA OTKRILA ŠTA RADI SVAKI DAN PO 15 MINUTA: Ovo će vas dobro "naložiti"

Zahvaljujući glumcu Nikoli Simiću naučila je da vrlo brzo svoje telo i um može da dovede u ranotežu

Objavljeno: 15:43h

Pevačica Lepa Brena je uz pomoć meditacije shvatila da vrlo brzo svoje telo i um može da dovede u ranotežu. To joj je mnogo značilo, jer tokom osamdesetih godina nije samo gradila muzičku karijeru, već se oprobala i u svetu filma.

Upravo moć mediacije joj je otkrio glumac Nikola Simić! Zajedno su 1894. godine radili na filmu “Nema problema”, gde je igrala glavnu ulogu. Istakla je da je mnogo toga naučila od legendarnog glumca.

"Svakodnevno smo snimali po 12 sati. Primetila sam da su svi glumci, sem Nikole, bili veoma nervozni. On je u pauzama snimanja sedeo u turskom sedu sa otvorenim dlanovima na kolenima i zatvorenim očima. Pitala sam ga šta radi, rekao je da meditira. Detaljno mi je objasnio kakve blagodeti to ima po njegovo telo i um", rekla je ona svojevremeno za domaće medije.

Kako je navela, u to vreme je i počela da meditacijom, što joj je omogućilo da se odmori sa svega 15 minuta.

1 / 9 Foto: Marina Lopičić

"Mislila sam da meditaciju u to vreme upražnjavaju samo svetske zvezde i da to nije za „obične” ljude. Kada mi je Nikola objasnio da pomoću tih vežbi za kratko vreme mogu svoje telo i um da vratim u harmoniju, počela sam da ih radim. Od njega sam naučila kako mogu da se odmorim za svega 15 minuta", priznala je Brena.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.