PROBALA JE SVAKU DIJETU I NIJE MOGLA DA SMRŠA: Kada je saznala i RAZLOG, DOŽIVELA JE OGROMAN ŠOK
Džejmi Konvel, Foto: P'rintscreen

NEVEROVATNO

PROBALA JE SVAKU DIJETU I NIJE MOGLA DA SMRŠA: Kada je saznala i RAZLOG, DOŽIVELA JE OGROMAN ŠOK

Nakon što je osetila mučninu kada je pokušala da zaveže pertle na cipelama, pomislila je da je glavni krivac njena prekomerna težina. Otišla je kod svog doktora koji joj je uzeo krv i otkriveno je da su njena bela krvna zrnca abnormalna

Objavljeno: 10:34h

Za Džejmi Konvel gojenje je bilo potpuno normalna stvar

Konstanto se gojila i težinu proveravala na vagi. Ova 28-godišnjakinja je godinama pokušavala da smrša, ali bezuspešno. Probala je keto i druge niskokalorične dijete pre nego što je posetila svog doktora u martu 2021. Tada je otkrila pravi razlog zašto nije mogla da smrša - ogroman tumor od sa dlakama i zubima koji su joj je rastao u jajniku. Džejmi, koja živi u Teksasu, SAD, rekla je da je počela naglo da dobija na težini dve godine pre nego što je tumor otkriven. Nakon što je osetila mučninu kada je pokušala da zaveže pertle na cipelama, pomislila je da je glavni krivac njena prekomerna težina. Otišla je kod svog doktora koji joj je uzeo krv i otkriveno je da su njena bela krvna zrnca abnormalna.

- Doktorka je ušla i rekla joj da imam ogromantumor u stomaku koji mi je progutao desni jajnik- objasnila je Džejmi. Ubrzo je tumor otklonjen.

Nakon što se probudila, mama joj je rekla za tumor i da lekari nisu sigurni da li je benigni ili ne. „Bila sam u tolikom šoku da ne mogu da se setim kako sam razmišljala i osećala se u tom trenutku. „Ipak, u jednom momentu se sećam da sam pomislila: ’Hoću li umreti? Da li sam uopšte živela život kakav sam želela?", rekla je ona. Džejmi je odlučila da joj ukloni desni jajnik jer su testovi pokazali da je tumor opasan. Dijagnostikovan joj je tumor teratoma - spororastući tumor koji je rastao u njenom telu tokom celog njenog života.

Sada, kada je tumor uklonjen vratila se starom režimu ishrane i uspela da smrša. doktor je takođe uverio da će moći da ima dece, jer joj nisu otklonjena oba jajnika.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.