BAKA OTKRILA RECEPT ZA PROJU U KORAMA OD GIBANICE: Ovako NEŠTO NIKADA NISTE PROBALI, ukus ne MOŽE DA SE OPIŠE
Proja, Foto: Printscreen/Youtube/Jelajelena Petrovic

NJAMIII

BAKA OTKRILA RECEPT ZA PROJU U KORAMA OD GIBANICE: Ovako NEŠTO NIKADA NISTE PROBALI, ukus ne MOŽE DA SE OPIŠE

Peći na 220 stepeni C oko 40 minuta, pa smanjiti na 180 stepeni do sat vremena ukupno

Objavljeno:

Ovaj ukus ne može da se opiše - morate da probate.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Jelajelena Petrovic

Potrebno je:

3 jaja

1/2 pakovanja kora (250 gr gotovih kora)

100 gr kukuruznog brašna

3 kašike hlebnog brašna

Proja
foto: Printscreen/Youtube/Jelajelena Petrovic

100 ml ulja

150 ml jogurta

100 ml kisele vode

150 gr sira feta

1 prašak za pecivo

Priprema:

Jaja umutiti pa dodati ulje, kukuruzno brašno, hlebno sa praškom za pecivo - prosejano, kiselu vodu, sir...

Sve polako izjednačiti. Pleh podmazati, pa staviti prvu koru i malo je premazati uljem.

Poklopiti drugom, pa premazati sa 2-3 kašike pripremljenog nadeva.

Preko ide kora pa premaz i sve do utroška. Ostaviti malo, pa zadnju koru deblje premazati. Peći na 220 stepeni C oko 40 minuta, pa smanjiti na 180 stepeni do sat vremena ukupno. Po potrebi pokriti folijom.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.