PUN MESEC 18. MARTA ĆE UĆI 1 ZNAK: Sada je SVAŠTA MOGUĆE, astrolozi šalju UPOZORENJE za 1 STVAR
Mesec, Foto: Profimedia

ZVEZDE

PUN MESEC 18. MARTA ĆE UĆI 1 ZNAK: Sada je SVAŠTA MOGUĆE, astrolozi šalju UPOZORENJE za 1 STVAR

Ova tranzit će nas podstaći da sagledamo svoje živote i svaki konstrukt u njima iz nove i drugačije perspektive

Objavljeno:

Mesec u svojoj punoj snazi će 18. marta ući u znak Device.

Tokom tog perioda, osetićemo kao da nas neko gura i tera napokon dovedemo život u red i da posegnemo za zvezdama.

Svakog meseca, Mesec se transformiše iz mladog u pun.Mladi Mesec označava nove početke i nove planove, dok pun Mesec označava period "sabiranja utisaka" oko stvari na kojima smo radili.

1 / 4 Foto: Profimedia

Energija Device je veoma zapovednička, pedantna i kroz život je vodi usmerenost na ciljeve. Jednom kada Devica reši da se kreće putem koji je zacrtala, ništa je neće zaustaviti da ih postigne. Iskreno, to je prava energija punog Meseca, vrhunac naših želja i namera.

U drugu ruku, Sunce će biti u Ribama što znači da je ta energija u suprotnosti sa energijom Device. Energija Riba se bazira na emocijama i na tome da se zaroni u njihovu dubinu, kao i da se povežemo sa svojim duhovnim bićem. S druge strane, Device su orijentisane na akciju i vođene su rezultatima.

1 / 4 Foto: Profimedia

Tokom ovog perioda, ako možemo da dostignemo balans između dve suprotne energije, velika je verovatnoća da ćemo naći mir sami sa sobom, dok aktivno radimo na ostvarenju naših ciljeva.

Glavno upozorenje astrologa, u ovo slučaju, je da ako se poseže za zvezdama, jedno je potrebno znati – svoj cilj. Trenutno su Mars i Venera u Vodoliji, što može pomoći da se pronađe harmonija iznutra.

Ova tranzit će nas podstaći da sagledamo svoje živote i svaki konstrukt u njima iz nove i drugačije perspektive. Dakle, ako vam nisu jasni ciljevi, razmišljajte van okvira.

Da biste zaista maksimalno iskoristili ovo vreme, pogledajte još jednom svoje rutine. Da li vam pomažu ili vas ometaju? Uporedite svoje dnevne navike i rutine sa načinom na koji vas guraju ka vašim ciljevima. Ako treba da izvršite neke promene, sada je vreme.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.