POSTPOROĐAJNA DEPRESIJA DOVELA JE DO PREDDIJABETESA: Smršala je 70 kg, BEZ rigorozne dijete! Saznajte kako!
Biljne kapi, Foto: Profimedia

biljne kapi

POSTPOROĐAJNA DEPRESIJA DOVELA JE DO PREDDIJABETESA: Smršala je 70 kg, BEZ rigorozne dijete! Saznajte kako!

M. je počela da pije Green fit biljne kapi i prešla na zdraviju ishranu, pijući zelene smutije sa svojom ćerkom

Objavljeno:

Kao samohrana majka, M. P. se suočila sa velikim pritiskom - i to je uticalo na njeno zdravlje. P. je morala da prihvati slabije plaćen posao sa fleksibilnim radnim vremenom kako bi mogla da se brine o svojoj ćerki, a sav novac koji je zaradila išao je na hranu, pelene i ostale potrepštine za bebu, dok je ona sama jela kad šta stigne, uglavnom neredovno i mahom nezdravo.

"Bila sam pod stresom i mislim da sam prolazila kroz postporođajnu depresiju a da toga nisam ni bila svesna", kaže ona. „Moja ćerka bi spavala, a ja bih plakala, jela čokoladni puding i pila pepsi. Kupovala bih hranu za koju sam znala da je loša, ali su mi u to vreme pružale utehu.“

Njena težina je nastavila da raste. Kada je njena ćerka napunila pet godina, M. je imala 130 kg, razvila je visok krvni pritisak i bila je preddijabetičarka. Njena ćerka je bila ta koja je naterala svoju mamu da smrša.

„Imala bih glavobolje od hrane, a ona bi govorila: 'Trebaš da budeš zdrava, stvarno se brinem za tebe. Molim te, jedi zdravo.' Shvatila sam da je moje zdravlje povezano sa njenim blagostanjem."

M. je počela da pije Green fit biljne kapi i prešla na zdraviju ishranu, pijući zelene smutije sa svojom ćerkom i dajući prednost nemasnim proteinima poput ribe, piletine i jaja. To je, zajedno sa novootkrivenom ljubavlju prema prirodni i biljnim kapima, pomoglo M. da izgubi 70 kg. Sada radi kao onlajn učiteljica engleskog i uživa u slobodnom vremenu u šetnjama sa svojom ćerkom u parku.

„Moja ćerka mi je spasila život“, kaže M.

Green Fit biljne kapi za mršavljenje predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

Biljne kapi
Biljne kapifoto: Promo

DOZIRANJE I VREME TRAJANJA:

Green Fit biljne kapi uzimaju se dva puta dnevno, ujutru i uveče po 75 kapi i traju oko 10 dana. 3 bočice ovih kapi su dovoljne za mesec dana. Za najbolje rezultate vam preporučujemo da koristite Green Fit biljne kapi 2 meseca u kontinuitetu (6 bočica), a na dalje po potrebi.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.