Želite da smršate? Uradite to dok spavate! (FOTO)

ZDRAVLJE I MRŠAVLJENJE

Želite da smršate? Uradite to dok spavate! (FOTO)

Mrska vam je i sama pomisao na dijetu? Od sada se više ne morate izgladnjivati uz pomoć ovih jednostavnih saveta mršavite u toku noći.
Objavljeno: 13:01h

Želite da smršate ali su vam dijete dugotrajne i dosadne? Postoji lakši i jednostavniji način da uspešno stignete do željene figure. 1. Popijte proteinski šejk pre spavanja Dok vas svi okolo savetuju da ne valja jesti pre spavanja najnovija istraživanja pokazuju da užina pre odlaska u krevet pomaže gubitku kilograma. Uz pomoć ovih 5 namirnica smršajte za 7 dana! Provereno deluje! (FOTO) Studija sa Univerziteta na Floridi je došla do rezultata da su ljudi koji su pili proteinske šejkove sa 150 kalorija 30 do 60 minuta pre odlaska na spavanje imali brži metabolizam. Oni su imali i smanjen krvni pritisak i bolje metaboličke funkcije.

2. Zamračite sobu Poznato vam je da korišćenje elektronskih naprava ili izlaganje svetlosti u toku noći mogu uticati na vaš san. Čak i zamračeno svetlo vam može pomoći da izgubite kilograme, pokazala su istraživanja Magazina za biološke promene. Zašto su 80-te bile tako kul? Pa, bilo je lakše smršati! (FOTO) Ako spavate u svetloj prostoriji, možete navući zavese ili draperije na prozore. Prestanite da ležite uz upaljen televizor noću, i ugasite elekronski budilnik kako ne bi prostorija bila osvetljena lampom iz sata.
3. Unapred planirajte Uveče spremite zdrav ručak za sutra, pripremite torbu za teretanu, odštampajte podsetnik za meditaciju ili nekoliko joga vežbi i zalepite ga na ogledalo u kupatilu. DOBRO PAZITE ŠTA JEDETE: Da li u voću zaista ima tako malo šećera? (FOTO) Zbog jutarnje pospanosti, teško ćete se setiti svih planiranih aktivnosti za taj dan, zato iskoristite veče i unapred isplanirajte svoju jutarnju rutinu.
4. Ohladite sobu Studije časopisa Dijabetes su pokazale da su ispitanici koji su spavali u sobi čija je temperatura bila 19 stepeni Celzijusovih, duplo brže sagorevali masti, u poređenju sa ostalim učesnicima istraživanja koji su spavali u prostorijama u kojima je bilo 24 stepena. Čuvajte se modernih dijeta: 7 stvari koje vam se događaju kad jedete samo proteine! (FOTO) Ako planirate da u hladnijoj prostoriji imate seks, obratite pažnju na hladna stopala, jer istraživanja sprovedena u Holandiji pokazuju da žene teže doživljavaju orgazam kada su ometene ledenim nogama. Zato držite par čarapa pored sebe.
tumblr
5. Podesite alarm Osobe koje svakodnevno ustaju u isto vreme su manje podložne gojenju, pokazalo je istraživanje sa Univerziteta Brigam Jang. Razlika u buđenju od samo dva sata ima veliki uticaj na razvoj srčanih tegoba i kancera. Jedite slaninu, ne džogirajte i nikad ne jedite voće: 10 ludih načina da smršate (FOTO) Gubitak od samo jednoga sata sna može da utiče na glad i budi želju za nezdravim namirnicama, u krevet morate otići što ranije, kako bi ste se naspavali bar sedam sati pre nego što se oglasi alarm.
(Espreso.co.rs / Izvor: vesti-online.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.