MUČE VAS BOLOVI U VRATU I KIČMI? Ova efikasna terapija pomaže u otklanjanju tegoba, a možete je primeniti kod kuće!
Bol u leđima, Foto: Profimedia

SPINEMAX

MUČE VAS BOLOVI U VRATU I KIČMI? Ova efikasna terapija pomaže u otklanjanju tegoba, a možete je primeniti kod kuće!

Pomaže kod relaksiranja mišića i kod bola, u tretiranju degenerativnih bolesti međupršljenskih diskova, diskushernije, spinalne stenoze, išijasa, spondiloze.

Objavljeno:

Da li vam je obavljanje svakodnevnih aktivnosti postalo mučno zbog čestih ili konstantnih bolova u vratu i/ili leđima? Nabavili ste sva moguća “pomagala” u smislu lekova za opuštanje mišića, masti, krema, flastera i nadali se da ćete uspeti na taj način da se oporavite, međutim ne ide. Logičan sledeći korak jeste zakazivanje pregleda, ali je i to maltene nemoguća misija – ili nema termina, ili nema lekara, ili zakažu pregled za 6 meseci od tad. A do tad ko preživi pričaće. Polako shvatate da je jedina opcija da se pomirite sa tim stanjem koje vas je zadesilo i da se nadate najboljem. Nadu nikada ne treba gubiti, ali više ne morate da budete u strepnji da li će se situacija pogoršati. Uz pomoć ovog revolucionarnog i efikasnog otkrića imaćete bolje sutra!

Dekompresioni pojas LD1 pomaže u vraćanju odgovarajuće pozicije međupršljenskog diska ili jezgra diska, dekompresijom (vazduhom) povećavajući međupršljenski prostor i tako umanjujući pritisak između pršljenova.

Pomaže kod relaksiranja mišića i kod bola, u tretiranju degenerativnih bolesti međupršljenskih diskova, diskushernije, spinalne stenoze, išijasa, spondiloze. Eliminiše bol u leđima, kukovima, butinama i nogama/stopalima. Kod ispalih ili oštećenih diskova umanjuje bol produžavajući prostor između dva diska u lumbalnom delu kičme.

Spinemax
foto: PROMO

Pomaže pojedincima sa napornim poslovima koji zahtevaju podizanje tereta ili pri dugotrajnim vožnjama. Pomaže pri održavanju pravilnog položaja – nepravilno držanje gornjeg dela tela vrši pritisak na diskove i izaziva bol u leđima.

Uz pojas dolazi standardno ručna pumpa. Na osnovu veličine struka birate odgovarajuću veličinu pojasa.

Možete ga poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 8.900 rsd. Dostava je besplatna.

Spinemax LD2 je američki patentirani uređaj dizajniran da lagano podigne torso pomoću vertikalnih vazdušnih stubova. On je lagan i jednostavan za upotrebu, nudi visok stepen pokretljivosti i stabilizacije leđa u cilju olakšavanja bola i sprečavanja povreda.

Može da se nosi ispod odeće čime omogućuje obavljanje svakodnevnih aktivnosti kao što su vožnja, šetnja i stajanje tokom dužeg vremenskog perioda.

Spinemax
foto: PROMO

Kada se vazdušni pojas nosi između donjeg dela grudnog koša i gornjeg dela bedra (karlični greben), deluje tako što obezbeđuje istezanje, čime smanjuje pritisak u lumbalnom delu kičme. Vertikalne vazdušne komore stvaraju podršku, obezbeđujući smanjenje pritiska u lumbalnom delu kičme i uspešno eliminišući bol koji se zrakasto širi u donjem delu leđa. Povećanje međupršljenskog prostora omogućava da se međupršljenski disk vrati u svoj prirodni položaj.

Na osnovu veličine struka birate odgovarajuću veličinu pojasa.

Klikom OVDE možete poručiti dupli dekompresioni pojas za leđa, po ceni od 9.300 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana. Dostava je besplatna.

* Klikom OVDE pogledajte celokupan asortiman proizvoda protiv bolova u kičmi i vratu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.