UPORNI ČUKLJEVI: Pogledajte kako da ih se rešite BEZ operacije i BEZ bola (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Promo

Online kupovina - Longeta i silikonski bandažeri za čukljeve

UPORNI ČUKLJEVI: Pogledajte kako da ih se rešite BEZ operacije i BEZ bola (VIDEO)

Mnogo je onih koji nisu verovali da im ovako nešto može rešiti problem i pomoći im da izbegnu odlazak „pod nož“

Objavljeno: 07:25h

Svi koji imaju čukljeve vrlo dobro znaju da to nije samo estetski problem. Oni izazivaju bol, obuću koja će biti udobna sa njima je teže pronaći, ona koja i odgovara brže propada jer je čukljevi šire, a ako se ne preduzme nešto na vreme toliko uzimaju maha i otežavaju kretanje da ne preostane ništa osim operacije. Pogledajte OVDE i OVDE savete kako da pomognete svojim stopalima.

Mnogo je onih koji nisu verovali da im ovako nešto može rešiti problem i pomoći im da izbegnu odlazak „pod nož“. Priznaju da im je delovalo totalno suludo, suviše obično, ali da su pristali da probaju silno želeći da izbegnu hirurga. A šta je u pitanju? Noćni korektori za čukljeve!

Oni su vrlo lagani i vrlo praktični: ne stežu, ne žuljaju, ne smetaju tokom dana, već se nose tokom spavanja, tokom mirovanja. Nije u pitanju nikakva “magija”, već “rade” vrlo logično: kaišići na korektorima se zategnu tako da se palac vuče ka spolja, te se na taj način koska primorava da se vrati u prirodan položaj i čukalj se smanjuje. A kako se smanjuje čukalj, tako i bolovi koje nosi sa sobom.

Ovim takozvanim longetama je moguće je stopalu vratiti prirodan izgled i rešiti se bola. I pritom je cena po kojoj se OVDE može kupiti i više nego odlična, a možete pozvati i na broj 011/6 888 999.

Postoji još jedna sjajna stvarčica za čukljeve koja služi za to da vam obuća bude udobnija iako ih imate, da vas ne žulja i ne stvara vam bolove - silikonski separatori. U kompletu se dobijaju 2 separatora, 1 za levo i 1 za desno stopalo. Mogu da se stave u bilo koju zatvorenu obuću: cipele, čizme, patike i dr. Njih možete da poručite OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Čukljevi
foto: Promo

Noćne korektore možete još danas poručiti po ovoj sjajnoj ceni putem telefona na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE non stop, a silikonske separatore OVDE ili pozivom na isti broj (011/6 888 999).

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.