NAJMOĆNIJI DETOKS OD SAMO 2 SASTOJAKA! Izbacuje sve OTROVE, a sme da se pije samo 2 puta godišnje
Vino, Foto: Profimedia

probajte

NAJMOĆNIJI DETOKS OD SAMO 2 SASTOJAKA! Izbacuje sve OTROVE, a sme da se pije samo 2 puta godišnje

Pored toga, ovaj preparat je idealan za poboljšavanje cirkulacije

Objavljeno:

Nema sumnje da je detoksikacija organizma veoma važna.

Zagađenje, aditivi u hrani, lekovi koje konzumiramo, alkohol i duvan, stvaraju u vašem organizmu pravu deponiju štetnih materija.

Kada ove materije uđu u vaš krvotok, dospevaju do svakog organa i svima im jednako štete. Zato je neophodno da se s vremena na vreme prihvatite izbacivanja tih otrova iz organizma.

Važno je da metod koji koristite bude potpuno delotvoran i siguran.

Oni koji su ga probali, tvrde da napitak koji se pravi od belog luka i crnog vina čisti telo od viška soli i masnoće, kao i da pomaže kod problema gojaznosti i nadutosti. Prema njima, ovaj eliksir se koristi već godinama i u mnogim slučajevima se pokazao kao veoma efikasan.

Pored toga, ovaj preparat je idealan za poboljšavanje cirkulacije.

Takođe, oni koji su ga probali tvrde i da pomaže kod stresa i umora.

Potrebno vam je 12 čenova belog luka i pola litre crnog vina. Priprema: Očistite beli luk i iseckajte ga, pa stavite u staklenu flašu. Dodajte vino i dobro zatvorite. Čuvajte na svetlosti 2 nedelje i svakog dana promućkajte po nekoliko puta.

Nakon 2 nedelje, procedite napitak i prespite u drugu staklenu flašu. Uzimajte po jednu kašičicu tri puta dnevno tokom mesec dana.

Oni koji su ga koristili kažu da je ovo veoma jak prirodni lek i da ga treba uzimati sa pauzom od 6 meseci između 2 tretmana, dakle, samo dva puta godišnje.

(Espreso/stil.kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.