PRAĆENJE PROMENA TELESNE TEMPERATURE: Od velikog je značaja za organizam, a uz pomoć ovoga ceo proces je lakši!
Ilustracija, Foto: Profimedia

online kupovina

PRAĆENJE PROMENA TELESNE TEMPERATURE: Od velikog je značaja za organizam, a uz pomoć ovoga ceo proces je lakši!

Tokom epidemije smo imali priliku da vidimo da se simptomi kod pacijenata razlikuju i da neki nemaju povišenu temperaturu dok drugi pak imaju veoma visoku temperaturu

Objavljeno:

Povišena telesna temperatura, koja se drugačije naziva febrilnost, je uobičajeni simptom kod infekcije virusnog ili bakterijskog porekla i predstavlja automatski odbrambeni mehanizam našeg organizma.

Tokom epidemije smo imali priliku da vidimo da se simptomi kod pacijenata razlikuju i da neki nemaju povišenu temperaturu dok drugi pak imaju veoma visoku temperaturu.

Zato je od izuzetne važnosti pratiti kretanje telesne temperature prilikom svake sumnje na infekciju ili potvrđene dijagnoze virusne infekcije, posebno u kućnim uslovima.

Za merenje telesne temperature nekada su korišćeni živini toplomeri, a danas se najčešće upotrebljavaju dve vrste - digitalni i beskontaktni. Beskontaktni infracrveni toplomeri predstavljaju jedan od najsavremenijih uređaja za merenje telesne temperature.

Auron FR200 je infracrveni beskontaktni toplomer koji omogućava precizno, bezbedno i jednostavno merenje temperature bez direktnog kontakta sa telom.

Ergonomski dizajn obezbeđuje jednostavnu i laku upotrebu. Merenje je brzo i shodno tome veoma pogodno za upotrebu kod dece, a može se koristiti i dok dete spava.

Toplomjer
foto: Promo

Auron FR200 je multifunkcionalan toplomer koji nudi širok opseg merenja od 0°C do 100°C (32°F do 212°F), što znači da se, pored merenja telesne temperature, može koristiti i za merenje temperature predmeta i prostorije.

Plavo led svetlo osvetljava deo tela ili predmeta na kom se vrši merenje temperature.

Uređaj ima zvučni i vizuelni alarm povišene telesne temperature. Deset kratkih zvučnih signala i crveno pozadinsko osvetljenje ekrana upozoravaju pacijenta da može imati temperaturu koja je jednaka ili veća od 37,5°C.

Ovaj beskontaktni toplomer možete naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po ceni od 4.490 rsd.

* Klikom OVDE pogledajte celokupan asortiman proizvoda za zdravlje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.