TRIK KOJIM SU SE SLUŽILE I NAŠE BAKE: Kamilica i limun vraćaju KOSI prirodan SJAJ, zaboravite na skupe PREPARATE!
Devojka, Foto: Profimedia

NEGA KOSE

TRIK KOJIM SU SE SLUŽILE I NAŠE BAKE: Kamilica i limun vraćaju KOSI prirodan SJAJ, zaboravite na skupe PREPARATE!

Kamilica i limun pokazali su se kao odlični sastojci za sjaj kose, zbog čega se i nalaze u sastavu mnogih proizvoda za negu kose

Objavljeno:

Bez obzira na skupe preparate i tretmane, prava moć kada je u pitanju nega kose krije se u prirodi.

Naše bake u njihovo vreme nisu imale na raspolaganju mnoge kozmetičke preparate, pa su u prirodi tražile sastojke koji će im pomoći kada je nega kose u pitanju.

Kamilica i limun pokazali su se kao odlični sastojci za sjaj kose, zbog čega se i nalaze u sastavu mnogih proizvoda za negu kose.

Ukoliko želite na prirodan način da osvežite svoju kosu, onda napravite sprej na bazi kamilice i limuna, koja će vam za kratko vreme regenerisati vlasi.

Kamilica hrani kosu i umiruje nadraženo vlasište, a može suptilno da posvetli boju za nekoliko nijansi. S druge strane, limun je odličan saveznik kada je u pitanju nega kose jer on omekšava kosu, omogućava njeno brže oblikovanje i daje prirodan sjaj.

Potrebno je da isecedite sok od jednog limuna i pomešate ga sa jednom šoljom čaja od kamilice. Dobijeni rastvor utrljajte na koren, a potom i u kosu celom dužinom pre pranja. Ostavite ga da odstoji, pa ga isperite.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Magazin novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.