IAKO NIKADA NIJE MARILA ZA KILOGRAME, JEDNA IZJAVA JOJ JE PROMENILA ŽIVOT: Izgubila je 52 kg BEZ DIJETE!
Ilustracija, Foto: Profimedia

online kupovina

IAKO NIKADA NIJE MARILA ZA KILOGRAME, JEDNA IZJAVA JOJ JE PROMENILA ŽIVOT: Izgubila je 52 kg BEZ DIJETE!

Kako je želela da rezultati budu vidljivi što pre, čvrsto je rešila da izbaci brzu hranu i gazirana pića iz ishrane i počela svakodnevno da šeta oko jezera u svom gradu

Objavljeno:

"U srednjoj školi sam imala već oko 90 kilograma. Bila sam uvek punija, ali sam blagoslovena neograničenim samopouzdanjem", rekala je Stojanović za naš list, “pa se nikada nisam opterećivala svojim fizičkim izgledom, niti komentarima drugih.”

Međutim, nakon rođenja kćerke 2009. stvari su se promenile za R. Sa 129 kilograma, što je njen apsolutni maksimum u pogledu kilaže, odlučila je da pokuša sa dijetom. To nažalost nije dalo željene efekte dovoljno brzo, bilo joj je naporno, stalno je bila gladna, umorna i falilo joj je energije i ubrzo je odustala.

Tek kada je njena ćerka napunila 10 godina i jedan od njenih drugova iz razreda je R. nazvao "debelom" kada je došla da pokupi ćerku iz škole, shvatila je da je krajnje vreme da nešto promeni.

"Izgledala je tako tužno i pokušavala je da se ponaša kao da je to uopšte ne pogađa. Slomila sam se. U tom trenutku mi je palo na pamet da moje dete svakodnevno pati zbog mene, da je deca izbegavaju i smeju joj se zbog moje lenjosti i mojih nezdravih izbora", rekla je Stojanović.

Odmah po povratku kući rešila je da preduzme nešto. Na internetu je naišla na reklamu za GreenFit biljne kapi za mršavljenje i rešila da pokuša sa njima. Poručila je odmah jedan set i počela da ga pije prema uputstvu sa kutije.

“Već prvih dana primetila sam da mi se metabolizam znatno ubrzao, da imam više energije i zaključila sam da definitivno ove kapi rade nešto dobro mom telu”.

Kako je želela da rezultati budu vidljivi što pre, čvrsto je rešila da izbaci brzu hranu i gazirana pića iz ishrane i počela svakodnevno da šeta oko jezera u svom gradu.

“Već nakon prve popijene bočice, moja kućna vaga je pokazivala 6 kg manje!” priča nam R. “Bila sam presrećna i to mi je dalo još veću snagu da nastavim dalje. Počela sam da pijem drugu bočicu i izbacila gazirane sokove, slatkiše i grickalice iz ishrane. Sem toga, počela sam i da šetam svakodnevno oko jezera. Ništa mi je nije bilo teško jer sam znala da to sve radim za nju.”

Sada, gotovo dve godine kasnije, R. može da se pohvali boljom figurom nego u srednjoškolskim danima.

“Sada imam 77 kg, što je čak manje nego što sam imala u srednjoj školi!” kroz osmeh govori R. “Zanimljivo je kako nas deca čine osetljivim na neke stvari na koje inače ne bismo ni obraćali pažnju.”

R. toplo preporučuje ovo prirodno rešenje za višak kilograma - “meni je pomoglo, pomoći će i vama!”

Green Fit biljne kapi za mršavljenje predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

Kapi za mršavljenej
foto: Promo

DOZIRANJE I VREME TRAJANJA:

Green Fit biljne kapi uzimaju se dva puta dnevno, ujutru i uveče po 75 kapi i traju oko 10 dana. 3 bočice ovih kapi su dovoljne za mesec dana. Za najbolje rezultate vam preporučujemo da koristite Green fit biljne kapi 2 meseca u kontinuitetu (6 bočica), a na dalje po potrebi.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.