DR FILGUD IZNEO NIKAD JEDNOSTAVNIJI NAČIN ZA MRŠAVLJENJE: Kaže da za mesec dana gubite 5 KILOGRAMA
Saša Plećević, Foto: Printscreen/Youtube/TV Prva

dijeta

DR FILGUD IZNEO NIKAD JEDNOSTAVNIJI NAČIN ZA MRŠAVLJENJE: Kaže da za mesec dana gubite 5 KILOGRAMA

Gladovanje i striktne dijete možda mogu da vam pomognu da trenutno skinete višak kilograma, ali to nisu dugoročna rešenja, pa se kilogram vraćaju čim počnete ponovo da jedete po starom

Objavljeno: 17:27h

Saša Plećević uvek se zalaže za zdrav način mršavljenja, a svojim savetima pomaže mnogima.

Gladovanje i striktne dijete možda mogu da vam pomognu da trenutno skinete višak kilograma, ali to nisu dugoročna rešenja, pa se kilogram vraćaju čim počnete ponovo da jedete po starom. A da gladujete stalno nije ni moguće, a nije ni zdravo.

Saša Plećević, poznatiji kao dr Filgud, uvek se zalaže za zdrav način mršavljenja, a svojim savetima pomaže mnogima. Tako je sada na Instagramu odgovorio na pitanje žene koja želi da skine pet kilograma masti za mesec dana, a ovo je njegov odgovor.

"Doručak je u devet ujutru. Celo kuvane jaje i tri belanca sa 50 grama mladog sira i dodamo još salatu i 50 grama ražanog hleba. Užina je jabuka u 12. Ručak je u tri, 200 grama grilovane piletine, 50 grama ražanog hleba i salata. Večera je u šest. Prvo uzmeš jedan potaž od povrća, pa sečekaš 10 minuta, a onda 150 grama grilovane piletine sa salatom. Od sedam uveče do devet ujutru ništa sem vode, koju piješ između obroka i uveče. Ja ti garantujem da ćeš izgubiti pet kilograma masti za mesec dana", poručio je dr Filgud.

Bonus video:

02:16

SRBI MASOVNO KUPUJU PAUNOVE: Ptice štite od bolesti, šire pozitivnu energiju i najavljuju nepogodu

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.