Puštate ovaj crtać deci? PRESTANITE, POD HITNO, što pre! (FOTO)
Foto: Printskrin / Youtube / Mama Prase

ko bi rekao?

Puštate ovaj crtać deci? PRESTANITE, POD HITNO, što pre! (FOTO)

Animirani filmovi često deluju samo naivno i zabavno našoj deci, međutim, prema nekim straživanjima dolazi se do navodnog zaključka oni mogu imati negativan uticaj na mentalno zdravlje dece
Objavljeno: 19:20h

Prvi put je objavljen 2004. animirani crtać "Pepa prase" stekao je veliku popularnost, čak i u knjigama, igračkama, igrama. Međutim, roditelji su veoma zabrinuti kakvu poruku šalje ovaj crtani film njihovoj deci.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Rezultati jedne studije bili su aktuelni na internetu, sugerisali su da je Pepa prase glavni uzrok autizma kod dece. Kako se čini, ovo nije jedini problem koji roditelji imaju sa ovom serijom.

Broj dece u srbiji koji su se zarazili salmonelom još raste! Trenutno ih je 26!

foto: Printskrin / Youtube / Mama Prase

Roditelji optužuju Pepu kako je neljubazna, netolerantna, nepristojna i arogantna. Deca su veoma podložna uticajima, a to nije ono na šta roditelji žele da im se deca ugledaju.

Roditelji su nezadovoljni kakav uticaj Pepa i njen brat Džord imaju na njihovu decu, jer se deca ponašaju isto kao i oni. Deca često neće da jedu povrće i zdravu hranu govoreći "bljak" ili "fuj" i insistiraju samo na slatkišima, što takođe ima jako loš uticaj na zdravlje dece.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.