DA LI STE ZNALI DA POSTOJI 5 VRSTA VAGINA? Kozmetičarka otkrila ono što muškarci ne znaju, 1 JE NAJLEPŠA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

izgled

DA LI STE ZNALI DA POSTOJI 5 VRSTA VAGINA? Kozmetičarka otkrila ono što muškarci ne znaju, 1 JE NAJLEPŠA!

Tek kada se ukloni "rastinje, stiče se utisak kako žene izgledaju "tamo dole", a po njoj ženski polni organi se mogu podeliti na pet grupa

Objavljeno:

Ako ste kao Šarlot is serije i "Seks i grad" pa se baš nikada niste bavili izgledom svoje vagine, izjava ove bivše kozmetičarke će vas sigurno iznenaditi.

Mel iz Velike Britanije koja se godinama bavi depilacijom intimne regije, kaže da postoji pet različitih oblika vagina. Iznenađujuće je i to što popriličan broj žena uopšte ne sređuje intimnu zonu pre nego što dođe kod profesionalca. Tek kada se ukloni "rastinje, stiče se utisak kako žene izgledaju "tamo dole", a po njoj ženski polni organi se mogu podeliti na pet grupa:

1. Oblik zavese

Kozmetičakra kaže da je ovo najlepši oblik vagine, fino naborane usmine je uporedila je sa kućom sa lepim zavesama.

2. Gospođa Barbi

Iako mnogi misle da su kod svih žena male ili unutrašnje usne potpuno uvučene i da se ne vide od velikih stidnih usana, to je zapravo retkost. A upravo takav oblik kozmetičarka je nazvala "Gospođom Barbi".

3. Potkovica

Kod ovih žena otvor polnog organa na vrhu izgleda šire, što znači da su male stidne usne blago otkrivene i mogu da se vide, a velike se usne zatvaraju pri dnu, pa tako podsećaju na potkovicu.

4. Gospođa Lala

Sam naziv sve govori, reč je o vagini koja podseća na ovaj cvet. Ovo je drugi uobičajeni oblik ženskog polnog organa, a karakterišu ga male usne nalik lali koja će uskoro da procveta.

5. Krofna

U ovom slučaju usne su pozicionirane malo niže, a njihova "okolina" je malo izbočena. Male stidne usne su praktično uvučene u velike.

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.