ŽENA JE SKINULA NEVEROVATNIH 19 KG NAKON PRVOG SASTANKA SA ČOVEKOM SVOG ŽIVOTA: Promenila je život iz korena!
Ilustracija, Foto: Profimedia

mršavljenje

ŽENA JE SKINULA NEVEROVATNIH 19 KG NAKON PRVOG SASTANKA SA ČOVEKOM SVOG ŽIVOTA: Promenila je život iz korena!

Preokret je nastupio kada je slučajno na internetu naišla na tekst o GreenFit biljnim kapima za mršavljenje i rešila da ih poruči i vidi da li će joj pomoći da se ovaj čitav proces ubrza.

Objavljeno:

J., 26, iz Niša, imala je skoro 30 kg viška kada se pridružila powerlifting-u gde je upoznala svog partnera i trenera N., koji joj sada pomaže da postane najjača žena na svetu.

PR
foto: Promo

J. je na fakultetu bila aktivna košarkašica (visoka 193 cm), ali je morala da prestane nakon povrede kolena koja ju je sprečila da nastavi sa treninzima.

Nakon razgovora sa N. na internetu spomenula je da ima problema s kolenom, a on joj je predložio da im prvi sastanak bude baš u teretani gde bi mogao da joj pomogne u treningu. Od tada se par nije rastajao.

Ali J. je znala da će za postizanje svojih ciljeva morati da skine nešto svoje težine, i neumorno je radila na tome da izgubi suvišne kilograme.

Rekla je: “Izlazila sam svako jutro i pešačila 45 minuta natašte pre doručka i vodila računa šta jedem i koliko. I dalje sam sebi dozvoljavala po jednu poslasticu svaki dan, ali sam zato povećala unos dobre i zdrave hrane, a smanjila slatkiše i nezdravu hranu pa sam u suštini praktično svaki dan jela čokoladu što je ublažilo moju želju za slatkišima.”

“Smatram da je važno da se ne izgladnjujete i ne uskraćujete sebi u potpunosti svu hranu koju volite, jer ćete je na kraju sigurno pojesti, a ovako po malo ipak uspete da se ograničite. "

Preokret je nastupio kada je slučajno na internetu naišla na tekst o GreenFit biljnim kapima za mršavljenje i rešila da ih poruči i vidi da li će joj pomoći da se ovaj čitav proces ubrza.

Odmah je poručila kapi i krenula da ih pije po uputstvu sa kutije i već u prvim nedeljama primetila prve pozitivne efekte.

“Primetila sam da mi se metabolizam znatno ubrzao, da nisam više toliko naduta i otečena i kao da imam više energije. Sve to me je dodatno motivisalo da prionem na treninge koje je N. osmislio specijalno za mene i koji uključuju elemente kardio treninga i treninga snage i osećam se odlično!”

Nada se da će jednoga dana odleteti na Floridu da se takmiči u elitnom takmičenju Arnold klasik koje organizuje - Arnold Švarceneger i da će poneti titulu najjače žene na svetu.

Ona sada želi da ljudi znaju da je moguće preuzeti kontrolu nad svojim životom bez obzira na okolnosti.

"Pala sam u depresiju dok sam bila na Univerzitetu, zbog nekih stvari koje su mi se desile, i tada sam dobila blizu 20 kg", rekla je.

"Bila sam depresivna, ali N, trening i GreenFit mi pomažu da prava ja izbije na površinu. Osećam se kao da sam ponovo svoja i osnažena, i želim da ovu poruku pošaljem svim ljudima koji misle da su njihovi problemi nerešvi ili da se nalaze u situaciji iz koje nema izlaza – nisu bitne karte koje dobiješ, već ono što s njima uradiš u životu."

Green Fit biljne kapi za mršavljenje predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

PR
foto: Promo

DOZIRANJE I VREME TRAJANJA:

Green Fit biljne kapi uzimaju se dva puta dnevno, ujutru i uveče po 75 kapi i traju oko 10 dana. 3 bočice ovih kapi su dovoljne za mesec dana. Za najbolje rezultate vam preporučujemo da koristite Green fit biljne kapi 2 meseca u kontinuitetu (6 bočica), a na dalje po potrebi.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka.

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.