MOMAK KOJI JOJ SE SVIĐAO JOJ JE REKAO DA JE "KIT": Smršala je ŽESTOKO, kad joj se on ponovo javio... (FOTO)
Foto: Printscreen/TikTok

NJENA PRIČA

MOMAK KOJI JOJ SE SVIĐAO JOJ JE REKAO DA JE "KIT": Smršala je ŽESTOKO, kad joj se on ponovo javio... (FOTO)

- Sećam se da sam jednom dječaku rekla da mi se sviđa kada sam imala 11 godina, dok mi je on preko učionice viknuo: 'Ćuti, kitu'. To me slomilo i pogoršalo moju nesigurnost

Objavljeno:

Isobel (18) je rekla da se od 11. godine osećala grozno zbog težine i da su joj slike glamuroznih tela devojaka na društvenim mrežama prouzrokovale loš odnos koji je imala sa svojim telom.

Devojka po imenu Isobel Moru (18) iz Stafordšajera imala je najviše kilograma u januaru 2020. godine. U martu 2020. krenula je na dijetu povremenog posta 5:2 i od tada smršala čak četiri konfekcijska broja.

Tvrdi da joj je gubitak kilograma 'promenio život' zbog samopouzdanja, a čak je i prvi put nakon dugo vremena odenula bikini. Jedno od njenih najboljih dostignuća bilo je kada je odbila bivšu simpatiju koja joj je u detinjstvu rekla da je debela. Režim koji ona praktikujw naziva se dijeta 5:2 jer se pet dana nedeljno jede uobičajeno, dok se druga dva dana ograničava broj kalorija na 500-600 dnevno.

Isobel je rekla da se od 11. godine osećala grozno zbog težine i da je mrzela svoje telo. Tvrdi da su joj slike 'glamuroznih' tijela devojaka na društvenim mrežama prouzrokovale loš odnos koji je imala sa svojim telom.

- Sećam se da sam jednom dječaku rekla da mi se sviđa kada sam imala 11 godina, dok mi je on preko učionice viknuo: 'Ćuti, kitu'. To me slomilo i pogoršalo moju nesigurnost - ispričala je Isobel.

Isobel tvrdi da se osećala moćno kada ga je odbila i da joj je njegovo javljanje podiglo samopouzdanje.

- Smešno je što me sada želi, mislim da bi mlađa 'ja' bila jako ponosna na mene - rekla je.

Nakon uvredljivog komentara, Isobel je rekla da je uložila više truda u svoj izgled u školi - čak se krenula i šminkati.

- Prijatelji iz razreda su mi se smejali jer sam bila razredni klovn, i ja sam se smejala, ali očito iznutra ne. Na slikama iz mladosti sam se smejala i zabavljala i tada me nije bilo briga za težinu. Ali kada sam postala malo starija, to je bilo jedino o čemu sam razmišljala. Nisam bila zadovoljna sa sobom i težina me stvarno sputavala. Sećam se kako sam uvlačila trbuh i prestala bi da dišem da ljudi ne bi pomislili da sam debela, iako u to vreme nisam bila - ispričala je.

Nakon što je godinama bila nezadovoljna svojom figurom, Isobel je odlučila krenuti u akciju i započeti s povremenim postom. Oduševljena Isobel rekla je da je rezultate videla gotovo odmah.

- Definitivno bih rekla da su društvene mreže imala puno veze s onim kako sam se osećala. Čak niko od mojih bližnjih nije smatrao da imam problema s težinom, ali ja sam se tako osećala. Oduvek sam bila zabrinuta zbog svoje težine. No, sada kada se osvrnem na te slike shvatim da i nisam bila toliko debela koliko sam mislila. To mi je sve bilo samo u glavi, što je jedna od najgorih bitaka - zaključila je, piše Daily Mail.

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.